Νεκρη βρεθηκε η μικρη "γερμανιδα μαντλιν" μετα απο 15 χρονια!

09:56 7/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Nεκρή βρέθηκε τελικά μετά από 15 χρόνια αναζήτησης, η επονομαζόμενη και «Γερμανίδα Μαντλίν» Πέγκι Κνόμπλοχ η οποία είχε εξαφανιστεί στη διαδρομή από το σχολείο στο σπίτι της, στο Θουέρινγκεν της Βαυαρίας στις 5 Μαΐου 2001...

Τα λείψανα του εννιάχρονου κοριτσιού, γνωστού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως η γερμανίδα «Madeleine McCann», ανακαλύφθηκαν τυχαία σε ένα δάσος στη Βαυαρία.
Μετά την εξαφάνιση της 9χρονης δεν είχε υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες που έγιναν, ενώ ένας άνδρας που φυλακίστηκε αρχικά αφέθηκε στη
συνέχεια ελεύθερος.
Τελικώς, ένας πολίτης ανακάλυψε κόκαλα που άνηκαν σε παιδικό σώμα να προεξέχουν από το έδαφος, καθώς μάζευε μανιτάρια σε δάσος έξω από τη Θουέρινγκεν το Σάββατο 2 Ιουλίου.
Η Βαυαρή εισαγγελέας Χέρμπερτ Πότζελ δήλωσε στο BBC ότι τα λείψανα ανήκουν «πιθανότατα» στην Πέγκυ Κνόμπλοχ, αν και «δεν είναι επιβεβαιωμένο 100%».
Οι Αρχές θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών DNA για να διαπιστωθεί αν το σώμα ανήκει στην μικρή Πέγκυ.
Όπως και στην περίπτωση της Μαντλίν ΜακΚαν McCann, του 3χρονου κοριτσιού από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε το 2007 ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία, αστυνομικοί στάλθηκαν σε πολλές διαφορετικές χώρες, μετά από αναφορές ότι το κορίτσι μπορεί να είχε απαχθεί και μεταφερθεί στο εξωτερικό. Η εξαφάνιση οδήγησε σε πυρετώδη αναζήτηση από εκατοντάδες άνδρες της αστυνομίας και του στρατού, ακόμη και σε χώρες όπως η Τσεχία και η Τουρκία.
Keywords
Αναζητήσεις
βρεθηκε η μικρη madeleine νεκρη
Τυχαία Θέματα