Ο μπερλουσκονι ανακοινωσε οτι θα γινει χορτοφαγος για να σωσει τα ζωα...

19:30 24/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Προφανώς από τις δεκάδες πολιτικές (και όχι μόνο...) «αμαρτίες» του Μπερλουσκόνι, το ότι έτρωγε ...
κρέας δεν ήταν σίγουρα μία από αυτές που τον χαρακτήρισε ως άνθρωπο και πολιτικό. Όμως από εκεί αποφάσισε να ξεκινήσει ο Σίλβιο να αλλάζει την ζωή του στα... γεράματα, ανακοινώνοντας στους έκπληκτους Ιταλούς ότι από εδώ και πέρα θα το γυρίσει στην χορτοφαγία.

Η απόφασή του εξέπληξε και τους πιο κοντινούς του φίλους, μιας και ο 79χρονος (και δισεκατομμυριούχος, μην το ξεχνάμε...) πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, γνωστός ρέκτης του αδύναμου φύλου (και δη μικρής ηλικίας) ήταν και φανατικός
καλοφαγάς. Τώρα όμως μάλλον ανένηψε καθώς δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τα ζώα και αποφάσισε να τα βγάλει ως τροφή από το καθημερινό του μενού.

Η πιο υγιεινή συνήθεια του Σίλβιο μέχρι τώρα ήταν να περιορίζει την κατανάλωση κρέατος και να τρώει μόνο κοτόπουλο όταν έκανε δίαιτα, αν και πάντα είχε τεράστια λατρεία στις πίτσες. Όμως τώρα κάνει δηλώσεις του στυλ «Τα ζώα είναι υπέροχα πλάσματα, γιατί να τα τρώμε;» ενώ έδωσε εντολή όλες οι συνταγές που του μαγειρεύουν να καταργήσουν την χρήση οποιασδήποτε μορφής κρέατος και να αντικατασταθούν από φυτικά προϊόντα. Μάλιστα, η φημισμένη μακαρονάδα ραγού που του αρέσει τόσο πολύ, πρέπει πλέον να γίνεται με άλλον τρόπο, χωρίς κρέας, όπως ανακοίνωσαν οι μάγειρες της βίλας στην οποία μένει (και όπου γινόντουσαν τα διαβόητα πάρτι Μπούνγκα-Μπούνγκα).

Ο τρεις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας εξέπληξε και τους πολιτικούς του φίλους νωρίτερα μέσα στον Φεβρουάριο όταν σε ομιλία του για την ενίσχυση του υποψηφίου δημάρχου του Μιλάνου με το κόμα Φόρτσα Ιτάλια, είχε πει ότι «η υπεράσπιση των ζώων και του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικές αξίες του κόμματος».
Keywords
Τυχαία Θέματα