Ο ελεγκτης του παρανομου τζογου αντι να τον κυνηγησει, τον ενισχυει!

19:45 14/1/2016 - Πηγή: Fimotro
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ... ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Όπως όλοι γνωρίζουμε η θητεία του Αντώνη Στεργιώτη έληξε στις 19 Δεκεμβρίου με μηδενικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του παράνομου τζόγου. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όχι μόνο... παραμένει ατύπως σε αυτή τη θέση, αλλά εμφανίζεται με την ιδιότητα του Προέδρου σε συνέδρια για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, εκφωνεί λόγους και διανέμει στα δημοσιογραφικά γραφεία non paper ως πρόεδρος, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο και εξαπολύοντας μύδρους κατά πάντων.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο πρόσφατο non paper που κυκλοφόρησε το γραφείο του ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ήταν «Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την κατάσταση στο χώρο του Διαδικτυακού Στοιχηματισμού» κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού), με θέμα: «Τυχερά Παίγνια στην Ελλάδα της κρίσης: Οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών». Αντί να αποκαλύψει και να τιμωρήσει κάποιο παράνομο στέκι, να κλείσει κάποια από τις δεκάδες παράνομες στοιχηματικές εταιρίες ο Αντώνης Στεργιώτης εμφανίζεται ως δημόσιος κατήγορος και προκαλεί. Αντί να ζητήσει ένα «συγγνώμη» για την απραξία του που στοιχίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία, εξακολουθεί να προκαλεί.
Δείτε λοιπόν, ποιες είναι οι κατά τα άλλα «αποκαλύψεις» τις οποίες έκανε στο συνέδριο. Σύμφωνα με το κείμενο που έχουμε στα χέρια μας είπε χαρακτηριστικά: «Καθόμαστε και ανεχόμαστε παρανομίες εν γνώση μας. Έχουμε εταιρείες του Διαδικτύου (24 είναι, πολλές από αυτές δεν θα έπρεπε να είναι, είναι σαφές), το γνωρίζουμε σαν εποπτική Αρχή, το γνωρίζουν οι Αρχές, η κυβέρνηση- δεν βλέπω όμως να προχωράει τίποτα. Παίρνω δικογραφίες σαν πρόεδρος της ΕΕΕΠ από την Αστυνομία για καραμπινάτες παρανομίες, σε ποινικά δικαστήρια, για κακουργήματα, και δεν μπορώ να πάρω ούτε διοικητικά μέτρα. Εάν αυτό δεν είναι τραγέλαφος, κι αν αυτά είναι χαρακτηριστικά ευνομούμενου κράτος, το αφήνω στην κρίση σας».
Όλα αυτά είναι μια ωραία ιστορία την οποία μπορεί να διηγείται στους φίλους του και σε όποιο ακροατήριο θέλει. Γιατί δεν μας λέει τι έκανε και κυρίως γιατί δεν κάνει κάτι γι αυτό η κυβέρνηση. Ενημέρωσε τους αρμόδιους Υπουργούς; Εδώ και έξι μήνες γιατί δεν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου; Που ήταν εξαφανισμένος;
Τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι από το ξέφρενο πάρτι του παράνομου τζόγου σε ιντερνετ καφέ εμφανίζεται κάθιδρος και ζητάει να μπει ένα τέλος στην παρανομία….και να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία αδειοδότησης, ώστε το κράτος να αρχίσει να μαζεύει κάτι απ τα κλεμμένα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Keywords
Τυχαία Θέματα