Σοβαρη υποθεση παιδικης πορνογραφιας στην κυπρο...

16:00 18/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Μια από τις σοβαρότερες υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας στη Κύπρο διερευνά ...
η αστυνομία μετά τη σύλληψη 44χρονου από τη Λεμεσό ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε τη προφυλάκισή του.

Ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις του, είπε ότι διερευνώνται συγκεκριμένα οκτώ αδικήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα αδικήματα αφορούν την κατοχή, την απόκτηση και τη διάθεση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, υπάρχει ένα ογκωδέστατο πορνογραφικό υλικό, αφού από τις εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται να υπάρχουν πέραν των δυο χιλιάδων αρχείων με υλικό.
Μετά από συνεργασία με την Interpol, ερευνήθηκαν, το σπίτι, το αυτοκίνητο και το γραφείο του 44χρονου από τα οποία παραλήφθηκαν διαφορά τεκμήρια.

Με βάση τις πληροφορίες που διαβιβάστηκαν, φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος, το οποίο διακινεί παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Χθες ανακρινόμενος, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, ανέφερε ότι κατείχε μεν το υλικό, ενώ έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι διεξάγονται έρευνες ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει και υλικό που να αφορά παιδιά από την Κύπρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα