Τελικά ο πρετεντέρης δεν θα αναλάβει πρόεδρος στο μέγαρο μουσικής

17:47 16/9/2019 - Πηγή: Fimotro

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τελικά δεν θα αναλάβει πρόεδρος στο Μέγαρο μουσικής ο Γιάννης Πρετεντέρης, Σύμφωνα με πληροφορίες του Γ. Ευγενίδη στο Reader.gr, συζητήθηκε το όνομα αλλά ποτέ δεν οριστκοποιήθηκε η τοποθέτησή του.

Το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου ακούστηκε έντονα τις προηγούμενες μέρες, με δεδομένο ότι εκκρεμεί η απόφαση για την πλήρωση των κενών θέσεων στο ΔΣ του σημαντικού αυτού οργανισμού. Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Πολιτισμού προτείνει 6 πρόσωπα για θέσεις στο ΔΣ, άλλα 2 ορίζονται από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ τα υπόλοιπα 3 προκύπτουν

μετά από εισήγηση του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής.

Κατά πληροφορίες, έγινε συζήτηση για το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος έχει μακρά διαδρομή και στον ΔΟΛ του θεμελιωτή του Μεγάρου Μουσικής, Χρήστου Λαμπράκη, αλλά εν τέλει η σκέψη δεν ευδοκίμησε και αναζητείται άλλο πρόσωπο για την προεδρία.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, όταν δημοσιοποιήθηκε η πληροφορία, το υπουργείο Πολιτισμού είχε λάβει θέση, χωρίς ουσιαστικά να λαμβάνει θέση. «Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στη συγκρότηση διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΠΟΑ, επισημαίνεται ότι τα Δ.Σ. ανακοινώνονται από το υπουργείο. Κάθε άλλη πληροφόρηση στερείται εγκυρότητας», σχολίαζαν τότε από την οδό Μπουμπουλίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα