Σε δίκη η υπόθεση της Χρυσής Αυγής!

12:15 3/2/2015 - Πηγή: Bam

Στο εδώλιο οδηγούνται άμεσα οι 70 κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής, καθώς ακόμα και σήμερα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το βούλευμα των τριών εφετών για την υπόθεση της ναζιστικής οργάνωσης.

Έτοιμο το παραπεμπτικό βούλευμα για τη Χρυσή Αυγή, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, στέλνει άμεσα σε δίκη τους 70 εμπλεκόμενους στην υπόθεση της ναζιστικής

οργάνωσης.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, της Τρίτης, ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται το βούλευμα των τριών εφετών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το συμβούλιο υιοθετεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ύπαρξη δομημένης και ιεραρχημένης εγκληματικής οργάνωσης με στρατιωτική δομή και πειθαρχημένη δράση των μελών κατόπιν εντολών της ηγεσίας.

Το Συμβούλιο Εφετών φαίνεται ότι κάνει δεκτή την ολοκληρωμένη πρόταση του Ισίδωρου Ντογιάκου, βάσει της οποίας οδηγούνται στο εδώλιο 70 κατηγορούμενοι, μαζί και ολόκληρη η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Η κατηγορία σε βάρος των «70» αφορά τη σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης και όλα τα επιμέρους εγκλήματα των μελών της.

Έτσι, λοιπόν, στην αίθουσα του δικαστηρίου αναμένεται να διαλυθούν οι όποιες ελάχιστες αμφιβολίες υπάρχουν ακόμα σε τμήμα Ελλήνων πολιτών, που δυσκολεύεται να πιστέψει τη διάπραξη δεκάδων εγκλημάτων στο όνομα μίας ιδεολογίας της ρατσιστικής βίας.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα