Στο Ελληνικό μέχρι το Μάρτιο οι μετανάστες!

09:03 16/12/2015 - Πηγή: Bam

Η μετεγκατάσταση τών μεταναστών από το γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο γήπεδο του Χόκεϋ στο Ελληνικό για 3 μήνες και η φύλαξη του χώρου από την Ελληνική Αστυνομία αποφασίσθηκε στη συνάντηση του Γιάννη Μουζάλα με τους Δημάρχους Ελληνικού, Αλίμου, και Γλυφάδας.

Σε κλοιό πιέσεων αναμένεται να βρεθεί η Αθήνα στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται αύριο και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες

με βασικό θέμα το Προσφυγικό. Το προσχέδιο συμπερασμάτων της συνόδου προβλέπει αυστηρές συστάσεις σχετικά με τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων, τη λειτουργία των Hotspots και την εφαρμογή της απόφασης μετεγκατάστασης.

Στη Χίο και τη Λέρο, μεταβαίνει σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να επιθεωρήσει τα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας μεταναστών, συνοδευόμενος από τον Γιάννη Μουζάλα. Στην συνέχεια ο κ. Τσιπρας θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου αύριο το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Άκυρη έκρινε η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την παράλειψη της κυβέρνησης να ορίσει νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων τον περασμένο Μάιο. Σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών όρισε ως χρόνο έναρξης ισχύος των νέων αξιών την 21η Μαΐου του 2015. Η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο έπειτα από προσφυγή 13 ιδιοκτητών ακινήτων.

Χωρίς απώλειες για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υπερψηφίστηκε το 2ο πακέτο προαπαιτούμενων στην Ολομέλεια της Βουλής. Το πολυνομοσχέδιο εγκρίθηκε με 153 «ναι» από τους βουλευτές της συμπολίτευσης και 138 «όχι» από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Θύμα ξυλοδαρμού από περίπου 10 άτομα που φορούσαν κουκούλες και κράνη έπεσε αργά χθες το βράδυ σε εστιατόριο στα Εξάρχεια ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Ανοικτό άφησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια στο μέλλον, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις στην Αττική. Μέχρι 13 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα