Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής (2ος όμιλος Νότου)

Ένα καλό τελευταίο δεκάλεπτου, αρκούσε στον Ιπποκράτη Κω, προκειμένου να καταβάλει με 79-64 τον Άρη Νικαίας. Παρά το 29-12 της πρώτης περιόδου, οι παίκτες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου επανήλθαν στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, καθώς είχαν μειώσει την απόσταση, σε διαφορά τριπόντου, μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο (59-56). Φτάνοντας σε ιδανικά επίπεδα απόδοσης, όμως, στο φινάλε, οι Δωδεκανήσιοι έφτασαν άνετα στην επιτυχία.

Στον «παράδεισο» της παραμονής στη Γ' Εθνική, βρίσκεται ουσιαστικά ο Πανναξιακός, ο οποίος πέρασε από τα Ιλίσια με το 60-53 επί του τοπικού Ηλυσιακού. Μετά από

ένα πρώτο ημίχρονο με διαρκείς εναλλαγές στο σκορ και τους παίκτες του Νίκου Χατζηπανηγύρη να δείχνουν πως δεν πρόκειται να πετάξουν «λευκή πετσέτα» (28-25), οι Νησιώτες επανήλθαν δυναμικά στην επανάληψη και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, προηγούμενοι εκείνοι πια με διαφορά τριών πόντων, με την πάροδο 30 λεπτών (41-44). Στην τελευταία περίοδο, διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα, χάρη την εξαιρετική τους άμυνα κι έφτασαν σε ένα πολύτιμο «ροζ φύλλο», αφού πλέον απομακρύνονται αρκετά από τη 10η θέση.

Τα αποτελέσματα:

Ηλυσιακός - Πανναξιακός 53-60
Έσπερος Λαμίας - Ηρόδοτος
Κύδων Χανίων - Άρης Πετρούπολης
Ιπποκράτης Κω - Άρης Νικαίας 79-64
ΚΑΠ - Κάδμος
Μαρούσι - Σπόρτιγκ

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα