Μαρκόπουλος: "Η ρακέτα μας έφερε την νίκη"

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα, ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην παρουσία των "ψηλών" της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα στη ρακέτα, είχαμε αρκετά υψηλά ποσοστά εκεί και αυτό νομίζω ότι έφερε και τη νίκη, γιατί μέσα από εκεί κινήθηκε και η υπόλοιπη ομάδα. Μετά το ξεκίνημα, η άμυνα μας δυνάμωσε, ξεφύγαμε στο σκορ και κερδίσαμε το παιχνίδι

αρκετά εύκολα»

Για το αν είδε αυτό που περίμενε με την επιστροφή των δύο και μετά την ξεκούραση της ομάδας: «Ακόμα οι δύο παίκτες δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά και οι άλλοι που πρέπει να εναρμονιστούν ξανά μαζί τους. Μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, κάπου υπάρχουν προβλήματα στη χημεία της ομάδας και θα πρέπει να τα λύσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για τη μάχη της πέμπτης θέσης: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια και να δούμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων»

Από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε: «Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι, με το διάστημα που είχαμε για να το προετοιμάσουμε, πάνω από 10, τα καταφέραμε πολύ καλά. Το σημαντικό είναι ότι τιε τελευταίες μέρες είμαστε όλοι στην προπόνηση. Καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ, να τρέξουμε. Κάναμε αρκετά λάθη, γιατί χάσαμε σε ένα διάστημα κάποια ριμπάουντ. Νομίζω ότι δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για τα πλέι οφ, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να τα πάρουμε και με την κατάσταση αυτή τη στιγμή, να βγούμε πέμπτοι, που είναι σημαντικό και για τα πλέι οφ και για την καινούργια χρονιά».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη δική του εικόνα, μετά την απουσία του: «Περίμενα να είμαι χειρότερα… Ήμουν εκτός πάνω από ένα μήνα και ουσιαστικά πριν το παιχνίδι με τον Άρη, έκανα προπόνηση μια μέρα πριν το παιχνίδι. Ηταν πολύ ευχάριστο, ότι αισθάνθηκα καλούτσικα μέσα στο παιχνίδι και μέσα στην προπόνηση με το πέρασμα των ημερών, θα είμαι ακόμα καλύτερα. Θέλω να είμαι στο 100% στα πλέι οφ».

Για το αν μπορεί η ομάδα να κλείσει καλά τη χρονιά: «Με την ομάδα ξεκινήσαμε με λίγο διαφορετικό σκεπτικό. Επειδή ήμασταν τρίτοι τα τελευταία χρόνια να ξαναβγούμε τρίτοι και φέτος. Με τους τραυματισμούς και τα σκαμπανεβάσματα, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα και εκτός πλεί οφ. Κερδίζοντας τα τέσσερα παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου, μπορούμε να βγούμε πέμπτοι, να δούμε ποιος είναι τέταρτος και να πάμε να σπάσουμε την έδρα. Αν το καταφέρουμε θα είναι κάτι θετικό στο τέλος της χρονιάς».

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Εγώ, προσωπικά, θα ήθελα τον Άρη. Είναι δικιά μου αίσθηση, ας το πούμε κι επιθυμία. Με την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι, χάσαμε λίγο, αλλά εδώ τους κερδίσαμε. Γιατί όχι και με την ΑΕΚ που τους κοντράραμε και τους κερδίσαμε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα