Ομιλητής στην Tedx Athens ο Κατσικάρης!

Η εταιρεία TED ιδρύθηκε το 1984 και τα αρχικά της μαρτυρούν τις θεματικές, για τις οποίες, όπως λέει χαρακτηριστικά το σλόγκαν της, προσπαθεί να δώσει "ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν". Συγκεκριμένα, πρόκειται για την τεχνολογία (Technology), τη διασκέδαση (Entertainment) και το σχέδιο (Design). Από το 1990 διοργανώνει συνελεύσεις, στις οποίες προσπαθεί να φιλοξενεί άτομα ανοικτά σε καινούργιες ιδέες, με την απαραίτητη γνώση να τις υλοποιήσουν και τη δυνατότητα

να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν. Από το 2011, διοργανώνει, για το σκοπό αυτό, τις συνελεύσεις Tedx, οι οποίες έχουν εξαπλωθεί σε 133 χώρες!

Μία από τις πρώτες είναι η Ελλάδα, με την Αθήνα να δέχεται από πολύ νωρίς αυτήν την πρωτοβουλία. Μάλιστα, σημειώνεται σημαντική επιτυχία στις συνελεύσεις της πρωτεύουσας, στις οποίες διάφορα άτομα με επιτυχίες στον χώρο τους μοιράζονται τις ιδέες τους με τους παρευρισκομένους.

Την ευκαιρία αυτή θα έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Φώτης Κατσικάρης, με το πλούσιο βιογραφικό του, τη διαφορετική «ματιά» του και την έφεσή του στο λόγο να πείθουν τους ανθρώπους της TEDνα του προτείνουν να είναι ομιλητής της TEDx Athens 2014. Ο Έλληνας κόουτς θα μοιραστεί με όσους βρεθούν εκεί για να παρακολουθήσουν την ομιλία του, τα «Συμπεράσματά» του από τη μέχρι τώρα πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ, ως παίκτης και ως προπονητής, με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, χάρη στις θητείες του σε Ισπανία (Μπιλμπάο, Βαλένθια), Ρωσία (Εθνική ομάδα, Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης) και ΗΠΑ (Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, σκάουτερ για το ΝΒΑ).

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει, ασφαλώς, η ομιλία του, και όσα θα θέλει να προτείνει, χάρη σε όσα έχει αφομοιώσει στη μέχρι τώρα «συναρπαστική πορεία του», όπως παραδέχεται και η ίδια η TED.

Keywords
Τυχαία Θέματα