Στους Χιτ ο Ντράγκιτς, στους Γουλβς ο «KG», στους Μπακς ο «MCW»!

Οι φήμες όλης της ημέρας ήταν πολλές, αλλά μάλλον άφησαν πρακτικά το καλύτερο για το τέλος της προθεσμίας ανταλλαγών της Πέμπτης (19/2). Με μεγάλη κινητικότητα και εκπλήξεις που δεν υπήρχαν ούτε ως «σενάρια»... Οι Σανς ενέδωσαν τελικά στις πιέσεις του Γκόραν Ντράγκιτς και έστειλαν τον Σλοβένο γκαρντ στο Μαϊάμι μαζί με τον αδερφό του, Ζόραν, αντί των Ντάνι Γκρέιντζερ, Νόρις Κόουλ, Σον Ουίλιαμς, Τζόρνταν Χάμιλτον και δύο μελλοντικών ντραφτ-πικ 1ου γύρου! Λίγη ώρα αργότερα, ο ατζέντης του Κέβιν Γκαρνέτ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του δέχτηκε να επιστρέψει στην Μινεσότα, ενώ η έκπληξη

έγινε από Οκλαχόμα Σίτι και Μιλγουόκι... Οι Θάντερ δεν προχώρησαν τελικά σε συμφωνία με το Μπρούκλιν για τον Μπρουκ Λόπεζ, έστειλαν αντίθετα τον Ρέτζι Τζάκσον στο Ντιτρόιτ και βρήκαν τον ψηλό που έψαχναν από Γιούτα μεριά.

Η παρέα των Ντουράντ και Ουέστμπρουκ προχώρησε σε τριπλή ανταλλαγή και απέκτησε τον Τούρκο Ενές Καντέρ και τον Στιβ Νόβακ από τους Τζαζ, αλλά και τους Ντι-Τζέι Όγκουστιν, Κάιλ Σίνγκλερ από τους Πίστονς, στέλνοντας στους τελευταίους τον Τζάκσον και τον Κέντρικ Πέρκινς στην Γιούτα! Μία άλλη τριπλή συμφωνία αλλάζει «στρατηγό» και στο Μιλγουόκι, αφού οι Μπακς απέκτησαν τον περσινό κορυφαίο ρούκι της σεζόν, Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς από τους Σίξερς, μαζί με τους Τάιλερ Ένις και Μάιλς Πλάμλι από τους Σανς, παραχωρώντας τον Μπράντον Νάιτ στο Φοίνιξ... Οι «Ήλιοι», από την άλλη, εκτός των Πλάμλι και Ένις, αποχωρίζονται και τον Αϊζάια Τόμας, που μετακόμισε αρχικά στην Φιλαντέλφια. Ο Τόμας, πάντως, έγινε... νέα ανταλλαγή και από τους Σίξερς θα βρεθεί στους Σέλτικς, με τον Μάρκους Θόρντον να καταλήγει στους Σανς!

Keywords
Τυχαία Θέματα