Το στοίχημα της Πέμπτης

Ημέρα.. έδρας προβλέπεται η σημερινή με τα τέσσερα ματς της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο Top16 της Ευρωλίγκας, χωρίς ελληνική συμμετοχή αφού και οι δύο εκπρόσωποί μας παίζουν αύριο.


Το Χίμκι - Ρεάλ δεν θα μας απασχολήσει. Σωστό είναι μεν το 1.57 - 2.50 με όσα δείχνουν οι δύο ομάδες, αλλά η Ρεάλ κάπου θα στρίψει. Δεν είναι ούτε να την κοντράρεις με την όχι και υπόδειγμα σταθερότητας Χίμκι, μα ούτε και να την ποντάρεις. Το ματς λογικά θα έχει πολλούς πόντους, αλλά στο 168,5 που το δίνουν,

αντίο, τα λέμε άλλη φορά.


Ερυθρός Αστέρας - Τσεντεβίτα και ο άσος είναι ακλόνητος. Οι Σέρβοι είναι σε καλή φόρμα, οι Κροάτες δείχνουν ότι... έσβησε το καντήλι τους. Το 1.25 σκέτος άσος είναι μπετόν, αλλά και 3-4 πόντους να δώσουμε στον Αστέρα για να βελτιώσουμε την απόδοση, πάλι με άνεση παίζουμε.


Το Φενέρ - Μάλαγα επίσης δε φαίνεται τρόπος να φύγει από τον άσο. Κι αν η φράση φαίνεται λίγο επιφυλακτική, είναι επειδή οι Τούρκοι προελαύνουν αήτηητοι και κάπου μπορεί να χαλαρώσουν και οι Ισπανοί καίγονται αφού το τρένο... φεύγει. Και πάλι όμως, το κοιτάς από 'δω το κοιτάς από 'κει, άσο λες. Και αν είνα σοβαρή η Φενέρ και... γενναίο άσο, στους 6-7 πόντους με άνεση.


Λαμποράλ - Μπάμπεργκ για το φινάλε και αλήθεια, πώς και γιατί να κοντράρεις τους Βάσκους; Χωρίς την παραμικρή διάθεση υποτίμησης στην σοβαρότατη και δυνατή Μπάμπεργκ, το 1.36 είναι πολύ καλή απόδοση, μεγαλύτερη απ' την αναμενόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα