Το στοίχημα της Τετάρτης

Ένα πολύ γεμάτο κουπόνι δίνει η σημερινή πρεμιέρα των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ 2017, αν και υπάρχουν μεγάλες παγίδες λόγω τεράστιων διαφορών στη δυναμικότητα ομάδων.

Γεωργία – Αλβανία με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να είναι φαβορί για 38,5 πόντους. Στα μέτρα της είναι ,αλλά λόγω πρεμιέρα θα πηγαίναμε στο διπλό του 1,80.

Ρωσία – Βοσνία και το 1,03 του άσου είναι για πέταμα, τόσο απλά. Εντάξει, θα το πάρουν οι Ρώσοι το ματς αλλά όχι για 1,03 και κυρίως με ανισόρροπο χάντικαπ στους 12,5 πόντους,

που δε συμβαδίζει με το 1,03. Ισως έχει αξία το όβερ 152,5 αλλά γενικά αποχή.

Βέλγιο – Κύπρος άσος χωρίς δεύτερη κουβέντα και κουβέντα για το χάντικαπ. Μπορούν και με 16 οι ανώτεροι Βέλγοι, κρίνεται οριακό, ο άσος θα ήταν η συγκρατημένη επιλογή μας.

Ουκρανία – Βουλγαρία με το 1,20 του άσου να αποτελεί συμπαθητική επιλογή για αρχίσουμε να… στήνουμε σιγά σιγά ένα παρολί.

Ματσάρα το Ουγγαρία – Μ. Βρετανία. Λογικά δίνεται ελαφρύ φαβορί η βρετανία στο 1,62, θα παίρναμε τον άσο του 2,22 σε ζητούμενα για την έκπληξη της ημέρας.

Εσθονία – Λευκορωσία είναι καλός ο άσος του 1,67 και θα τον τιμήσουμε.

Γερμανία – Δανία παίζεται μόνο σε χάντικαπ το οποίο έχει οριστεί στους 23,5 πόντους. Θα πάμε με τον άσο του 1,80 και θα ποντάρουμε περισσότερο στα κέφια των Γερμανών, αφού αν θέλουν, το κάνουν.

Ολλανδία – Αυστρία έχουμε το δώρο της ημέρας. Το 1,36 του άσου είναι εκπληκτικά μεγάλο, δεν το περιμέναμε ποτέ, το τιμούμε με θέρμη.

Πολωνία – Πορτογαλία με χάντικαπ στους 14,5 είναι δελεαστικό για τον άσο του 1,88, σαφής η ανωτερότητα των Πολωνών που δεν προβλέπεται να χαριστούν.

Σλοβενία – Κόσοβο στους 22,5 πόντους το χάντικαπ, παγίδα μοιάζει αν και η λογική λέει άσο, καλύτερα ν α το προσπεράσουμε.

Σκόπια – Λουξεμβούργο στους 37,5 πόντους μας προβληματίζει λόγω πρεμιέρας όσο… ανύπαρκτοι κι αν είναι οι φιλοξενούμενοι.

Μαυροβούνιο - Σλοβακία περίπου τα ίδια, με το χάντικαπ στους 26,5 αν κι εδώ θα πηγαίναμε στο διπλό του 1,80 αφού οι Σλοβάκοι δεν είναι και τόσο ανυύπαρκτοι.

Φινάλε με το Ισλανδία – Ελβετία που δεν εμπνέει για κάτι με τον άσο στο 1,05 και το χάντικαπ στους 14,5 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα