«Δεν το αισθάνομαι σωστό» - Αποσύρθηκε και ο περσινός εκπρόσωπος της Φιλανδίας στην Eurovision από την ανακοίνωση της βαθμολογίας

21:37 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Kaarija, που εκπροσώπησε πέρσι την Φιλανδία στην Eurovision, αποσύρθηκε από την ανακοίνωση της βαθμολογίας της χώρας του μετά τις εξελίξεις στον διαγωνισμό.

Ο Φιλανδός ράπερ, που τερμάτισε δεύτερος στον διαγωνισμό, ανακοίνωσε μόλις μία ώρα πριν την έναρξη του τελικού της Eurovision, ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την εμφάνισή του στον διαγωνισμό, όπου ήταν προγραμματισμένο να ανακοινώσει το «12άρι» της Φιλανδίας για φέτος.

Ο Kaarija ενημέρωσε τους followers το για την απόφασή του λίγες ώρες μετά την είδηση ότι o Joost Klein με την Ολλανδία αποκλείστηκε από τον τελικό.

Είναι το δεύτερο άτομο που αποχωρεί από το σόου, αφού η Alessandra Mele, η περσινή εκπρόσωπος της Νορβηγίας, είπε νωρίτερα ότι δεν θα είναι πλέον το πρόσωπο που ανακοινώνει τους βαθμούς που απονέμει η χώρα της.

«Αποφάσισα να μην συμμετάσχω ως εκπρόσωπος Τύπου της Φιλανδικής κριτικής επιτροπής απόψε στον τελικό της Eurovision. Το να δώσω σήμερα πόντους δεν το αισθάνομαι σωστό», είπε ο Φιλανδός ράπερ σε story στο Instagram σήμερα (11.05.2024).

Η Νορβηγή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την απόφασή της μέσω βίντεο στο Instagram της λέγοντας την φράση «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», κλείνοντας.

Ο Kaarija τερμάτισε δεύτερος στον διαγωνισμό το 2023 με το τραγούδι «Cha Cha Cha», με το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ως guest στον Β’ Ημιτελικό που έγινε της Πέμπτη 09 Μαΐου

@joostklein

 

♬ Europapa – Joost

Ο Kaarija είχε δηλώσει πως η συμμετοχή του Joost ήταν η αγαπημένη του για φέτος. Του άρεσε πιο πολύ και από την αποστολή της Φιλανδίας.

To άρθρο «Δεν το αισθάνομαι σωστό» - Αποσύρθηκε και ο περσινός εκπρόσωπος της Φιλανδίας στην Eurovision από την ανακοίνωση της βαθμολογίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Φιλανδίας,Eurovision 2024, filandias