Eurovision 2024: Το «μυστικό» του Φωκά Ευαγγελινού και το κινηματογραφικό κόνσεπτ για το «Ζάρι»

15:51 16/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Τις πρώτες πληροφορίες για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, αποκάλυψε ο «μάστερ»της Eurovision, Φωκάς Ευαγγέλινος, ο οποίος έχει επιμεληθεί την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στον διαγωνισμό. 

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ με την Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε αποκελιστικά το εύρημα που θα «εκτοξεύσει» την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

όσο πιο ψηλά γίνεται – ίσως και στην κορυφή.

H σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό ωστόσο, το μυστικό σκηνικό εύρημα έχει να κάνει με την σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Tο κόνσεπτ της παρουσίασης θα είναι κινηματογραφικό, σα να βλέπεις διαδραστική ταινία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό θα υπάρχει μονoπλάνο στην παρουσίαση της Σατι στην σκηνή.

Δηλαδή, η κάμερα θα είναι μόνο πάνω στην Μαρίνα Σάτι (δεν θα κινείται ή ανοίγει στη σκηνή) και μέσα στο πλάνο θα «μπαίνουν» στοιχεία της παρουσίασης του τραγουδιού (όπως πχ οι χορευτές).  

Αυτή η σκηνοθετική τεχνοτροπία έχει χρησιμοποιηθεί και στο επίσημο βίντεοκλιπ του τραγουδιού. 

To άρθρο Eurovision 2024: Το «μυστικό» του Φωκά Ευαγγελινού και το κινηματογραφικό κόνσεπτ για το «Ζάρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Φωκά Ευαγγελινού, Ζάρι,Eurovision 2024, foka evangelinou, zari