Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου η 4η και τελευταία υποψήφια

01:57 14/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Το παζλ των υποψηφιοτήτων συμπληρώθηκε και όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στη μονομαχία. Από παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο Survivor;

Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας ολοκληρώθηκε με νέα ήττα των Μπλε, την τρίτη σε τέσσερις αγώνες, που σημαίνει ότι η παραμονή στο Survivor

θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις παίκτριες των πρώην Μαχητών και μιας από την Κόκκινη ομάδα.

Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας έγινε με τις δυο ομάδες να παρατάσσονται με απουσίες, αφού εκτός της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σάββα Γκέντσογλου, δεν αγωνίστηκαν για τους Κόκκινους η Κατερίνα Δαλάκα και για τους Μπλε ο Τζέιμς Καφετζής,

Το ότι η μονομαχία θα ήταν υπόθεση γυναικεία, είχε κλειδώσει από τον δεύτερο αγώνα: έμενα να αποκαλυφθεί ποια. Σε περίπτωση ήττας των Μπλε, δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια.

Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση ακόμη και μεταξύ συμπαικτών, οι Μπλε ηττήθηκαν για άλλη μια φορά και έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο για να επιλέξουν ακόμη έναν παίκτη ως υποψήφιο για αποχώρηση.

  

Ο Αλέξης Παππάς έριξε… βόμβες πως μπορεί η ήττα να ήταν προμελετημένη, ενώ ο Θοδωρής Τουρκογεώργος επέκρινε τη στάση των αντιπάλων του: «Στο χθεσινό συμβούλιο ήταν η αναμενόμενη επιλογή η Άιρα. Το περιμέναμε όλοι κι εγώ και η ομάδα μου. Απλά μου έκανε εντύπωση που είχε τόσο μεγάλη υποστήριξη από την ομάδα της και τελικά ψηφίστηκε.

Φάσκουν και αντιφάσκουν. Τα λένε όπως θέλουν κάθε φορά και όπως κάνουν με κάθε υποψήφιο. Τι να πω σε αυτές τις περιπτώσεις; Έτσι είναι η μπιφτέκα, τη γυρίζουμε όπως θέλουμε».

  

Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι Μπλε επέλεξαν να ρίξουν στον τάκο τη Μαριλίνα Βακονδίου.

  

«Το περίμενα γιατί τα όρια έχουν στενέψει. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα μονομαχήσω με κορίτσια που είμαστε μαζί από την αρχή» σχολίασε η παίκτρια των Μπλε.

  

Έτσι, στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor θα αγωνιστούν οι Ευγενία Μπόρλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Aira Adomaityte και Μαριλίνα Βακονδίου.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου η 4η και τελευταία υποψήφια  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Μαριλίνα Βακονδίου,Survivor 2024, marilina vakondiou