Survivor: Ο Αλέξης Παππάς δεύτερος υποψήφιος, άφωνοι οι Μαχητές

01:44 16/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι Διάσημοι έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor και στο Συμβούλιο έπρεπε να βγάλουν δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Και η επιλογή τους ήταν ο Αλέξης Παππάς, κάτι που άφησε τους Μαχητές… άφωνους.

Οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor είναι τεταμένες και αυτό φάνηκε και από τον αποψινό (15.01.2024) αγώνα ασυλίας. Η ένταση στους πάγκους ήταν έκδηλη, με τους παίκτες

να φωνάζουν σε… συμπαίκτες και αντιπάλους. 

Οι Μαχητές τα έβαλαν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατηγορώντας την πως ειρωνευόταν τους αντιπάλους της, ενώ ένταση υπήρξε και ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Αλέξη Παππά, με τον δεύτερο να ζητά σεβασμό γιατί είναι… μεγαλύτερος! 

Σε μια πίστα μεγάλη και δύσκολη που απαιτούσε συνεργασία, οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν 10-8 και να πανηγυρίσουν, έξαλλα, τη δεύτερη νίκη τους σε αγώνα ασυλίας. Που σημαίνει ότι οι Κόκκινοι καλούνταν για δεύτερη συνεχόμενη φορά να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. 

  

Στο Συμβούλιο του νησιού φάνηκε ξανά το χάσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Ασημίχα Χατζηανδρέου είναι… κόκκινο πανί για τους Μαχητές, που την κατηγορούν για ειρωνική συμπεριφορά και αντιστοίχως ο Φάνης Μπολέτσης για τους Διάσημους. 

  

  

Ο Αλέξης Παππάς είπε για τον παίκτη των Μαχητών: «Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή σε αυτόν τον παίκτη που δημιουργεί εντάσεις, σπέρνει διχόνοια και θέλει να φέρει αναστάτωση σε εμάς, θα ήταν να κάτσει λίγο πιο ήσυχος, να είναι στα αυγά του.

Η πορεία θα είναι μεγάλη και αν έχουμε από τώρα εντάσεις, μας προκαταβάλει να δούμε το μέλλον αυτού του παιχνιδιού με επί δέκα εντάσεις, με πράγματα που μπορεί να ακουστούν στο μέλλον με περισσότερη πείνα. Με πράγματα που εκτεθεί ανεπανόρθωτα και είναι αμαρτία, είναι κρίμα».

Στα της ψηφοφορίας, οι Διάσημοι κλήθηκαν να επιλέξουν ποιον θα είναι υποψήφιος δίπλα στον Παύλο Παπαδόπουλο. Και αυτός ήταν ο Αλέξης Παππάς. Οι Μαχητές δεν περίμεναν καθόλου να ακούσουν το όνομά του και έμειναν άφωνοι.

   

   

«Αν κρίνω από το πόρισμα της εβδομάδας βγαίνει ότι εγώ ήμουν επικρατέστερος, αλλά από το συνολικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει το πόρισμα. Σεβαστή η άποψη των παιδιών. Καλό θα ήταν τα παιδιά να μου πούνε αν έχουν κάτι παραπάνω στο μυαλό τους, δεν ξέρω πως σκέφτονται» είπε ο Αλέξης Παππάς μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

   

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. 

To άρθρο Survivor: Ο Αλέξης Παππάς δεύτερος υποψήφιος, άφωνοι οι Μαχητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα