Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

20:17 21/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 15η αγωνιστική της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Ολυμπιακός

θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν, παράλληλα, να εκμεταλλευτούν την γκέλα της ΑΕΚ και να μπουν ακόμα πιο δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί του Ατρομήτου και θα προσπαθήσει να κάνει μία ανάλογη εμφάνιση, πιστοποιώντας την ανοδική πορεία του.

Παρακολουθήστε LIVE το Ατρόμητος – Ολυμπιακός από το newsit.gr

 

Η προαναγγελία του Ατρόμητος – Ολυμπιακός από τη Super League

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε πέρσι δύο φορές τον Ολυμπιακό και οι δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία και μάλιστα σε διάστημα δέκα ημερών. Αρχικά στις 11 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ελλάδος με 2-2 (8 Τζοβάρας, 51’ Κωτσόπουλος – 38’ Σισέ, 44’ Μαρσέλο) και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα 1-1 (64’ Φριντγιόνσον – 54’ Μπακαμπού).

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για 23η φορά για την A’ Eθνική/Super League με τους Ερυθρόλευκους να έχουν θετικό απολογισμό σε αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά με την ομάδα του Περιστερίου να χάνει δύσκολα τα περισσότερα από τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει συνολικά 16 νίκες σε 22 αναμετρήσεις, αλλά οι 12 από αυτές είναι με διαφορά ενός γκολ (10 με 1-0 και 2 με 2-1).

Ο Πέτρος Καραβίτης και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τρία γκολ είναι οι πρώτοι σκόρερ σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ για τον Ατρόμητο δύο φορές δίχτυα έχει βρει ο Γιώργος Κορακάκης.

Η πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους στην Α’ Εθνική/Super League με γηπεδούχο τον Ατρόμητο ήταν την 1η Απριλίου του 1973, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το γκολ του Πέτρου Καραβίτη στο 21ο λεπτό.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Α’ Γύρο ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού με 4-0, με τον Γιώργο Μασούρα να σημειώνει δύο τέρματα και τους Μαντί Καμαρά και Κίνι τα άλλα.

22 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

16 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 13-30

To άρθρο Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα