Χακίμ Ολάζουον για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι απίστευτο ότι συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί»

10:29 26/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Χακίμ Ολάζουον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τις προπονήσεις που έκανε με τον “Greek Freak”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε τις συμβουλές από τον Χακίμ Ολάζουον, οι δυο τους προπονήθηκαν μαζί σε αυτή την offseason στο ΝΒΑ και όπως φαίνεται ο “Greek freak” εντυπωσίασε τον θρυλικό σέντερ. Ο «Dream» αποθέωσε τον «Giannis» για το γεγονός ότι συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί ενώ τόνισε ότι ήταν «τιμή»

του που δούλεψε μαζί του.

«Είναι απίστευτο όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Γιάννη να συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί, να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο. Αυτό λέει πολλά για αυτόν, τον τρόπο που δουλεύει και την συγκέντρωση που έχει να γίνει ο καλύτερος που μπορεί» είπε ο Ολάζουον και συνέχισε:

«Αισθάνθηκα τιμή που δούλεψα μαζί του και πέρασα πολύ όμορφα, επειδή έχουμε παρόμοιο παρελθόν, αφού και οι δικοί του γονείς είναι από την Νιγηρία. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για το μπάσκετ. Ήταν πολύ όμορφα».

To άρθρο Χακίμ Ολάζουον για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι απίστευτο ότι συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χακίμ Ολάζουον, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Είναι,chakim olazouon, gianni antetokounbo, einai