Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν - «Η κατάσταση δεν είναι καλή»

05:37 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί εντοπίστηκε, «η κατάσταση δεν είναι καλή», αναφέρουν υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης στις 5:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας 20 Μαΐου.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος του Ιράν, ο Εμπραχίμ Ραϊσί, καθώς και ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, όταν συνετρίβη χθες Κυριακή (19.05.2024) εντοπίστηκε και «η κατάσταση δεν είναι καλή», ανέφερε ομάδα έρευνας

και διάσωσης τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο εξαφανίστηκε σε ορεινή περιοχή στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς να υπάρχει επίσημη ή διάψευση για την τύχη του.

«Πηγή θερμότητας που υπάρχουν υποψίες πως είναι τα συντρίμμια ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί», είχε εντοπίσει τουρκικό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) τύπου Akıncı.

Νωρίτερα από το Reuters είχε αναφερθεί ότι τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν ότι το ελικόπτερο του Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και διάσωσης.

To άρθρο Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν - «Η κατάσταση δεν είναι καλή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα