Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός LIVE: Τελευταία λεπτά στο Βελιγράδι

20:51 20/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα, για την 30η αγωνιστική της Euroleague και “καίγεται” για τη νίκη στη “μάχη” που δίνει για την πρώτη 4άδα της κατάταξης και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Με ρεκόρ 18-11, ο Παναθηναϊκός έχει στα… χέρια του την 4η θέση, αλλά δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για ήττες μέχρι το τέλος της σεζόν στη Euroleague,

ειδικά απέναντι σε ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, που με ρεκόρ 10-19 έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε LIVE το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πρέπει να εκμεταλλευτεί τις “γκέλες” των Ολυμπιακού και Βίρτους Μπολόνια και να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, με το έργο της να είναι δύσκολο.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει αγωνιστικά προβλήματα, έχει χάσει το τρένο της πρόκρισης στα πλέι οφ, ωστόσο τα δίνει πάντα όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο του να αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει “καυτή” ατμόσφαιρα. Είναι γνωστές άλλωστε οι αδερφικές σχέσεις των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα ένα παιχνίδι στις υπηρεσίες των Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόσα.

To άρθρο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός LIVE: Τελευταία λεπτά στο Βελιγράδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
γιουρολιγκ ερυθρος αστερας παο
Τυχαία Θέματα
Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός LIVE, 30η, Euroleague,erythros asteras – panathinaikos LIVE, 30i, Euroleague