Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές στα Χανιά και συνελήφθη άντρας στο Ρέθυμνο για τα όπλα που έκρυβε σπίτι του

11:27 8/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Πολλή δουλειά για τους αστυνομικούς στην Κρήτη. Στα Χανιά βρέθηκαν απαντήσεις για μια σειρά από κλοπές και στο Ρέθυμνο σχηματίστηκε δικογραφία για όπλα…

Εξιχνιάστηκαν 8 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων στα Χανιά και συνελήφθη ένας Έλληνας, κατηγορούμενος

για διακεκριμένες κλοπές. Πρόκειται για επτά υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων και κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Ασφάλειας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 02 έως 06.03.2024, βραδινές ώρες, ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε διαπράξει πέντε κλοπές-διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, δύο κλοπές σε εργοτάξια οικοδομών και κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Αφαίρεσε χρήματα, διάφορα αντικείμενα και οικοδομικά εργαλεία ενώ προκάλεσε και φθορές. Από αστυνομικούς εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία όπου διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων

Εν τω μεταξύ στο Ρέθυμνο συνελήφθη ένας Έλληνας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα Έλληνα. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία και επιχειρήσεις όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «πιστόλι, ενενήντα ένα φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, εξαρτήματα όπλων, φακός που προσαρμόζεται σε όπλο και 10 κροτίδες». Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

To άρθρο Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές στα Χανιά και συνελήφθη άντρας στο Ρέθυμνο για τα όπλα που έκρυβε σπίτι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξιχνιάστηκαν 8, Χανιά, Ρέθυμνο,exichniastikan 8, chania, rethymno