Γάμος και αμέσως μετά χορός στη μέση του δρόμου - Γαμπρός, νύφη και κουμπάρα έδωσαν τα ρέστα τους στη Φθιώτιδα

16:52 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο γάμος στη Φθιώτιδα ολοκληρώθηκε και το κέφι άναψε πριν τη δεξίωση. Γαμπρός και νύφη βγήκαν από το αυτοκίνητο και ο χορός τους, στη μέση του δρόμου απέσπασε χειροκροτήματα…

Ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους τους έδωσαν ρεσιτάλ στη Φθιώτιδα. Ο γάμος έγινε όπως τον είχαν ονειρευτεί και αμέσως μετά ξεκίνησε το γλέντι. Ο χορός στη μέση δρόμου καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα και άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Διερχόμενοι έδιναν ευχές στο ευτυχισμένο ζευγάρι, που ζούσε το όνειρό

του. Οι κόρνες αυτοκινήτων ενώνονταν με τη μουσική και το αποτέλεσμα άρεσε σε όλους. Ο ηλιόλουστος καιρός βοήθησε τους νεόνυμφους να ζήσουν τη μέρα όπως την είχαν σχεδιάσει.

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/5) ο Θοδωρής Ζαχαρόπουλος με καταγωγή από την Παλαιά Γιαννιτσού και η Γεωργία – Μίνα Λάγιου από τη Σπερχειάδα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γνωστό ξωκλήσι της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Γόργιανη Σπερχειάδας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μετά το μυστήριο περνώντας από την είσοδο της πίστας Motocross όπου διεξαγόταν ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δέχτηκαν την πρόκληση και την αποδέχτηκαν!

Γαμπρός, νύφη, κουμπάρα, φίλοι και συγγενείς, μαζί και ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης, Πάνος Κοντογεώργος, έπιασαν το χορό στη μέση του δρόμου, κάτω από τις επευφημίες και τα κορναρίσματα των υπολοίπων θεατών.

To άρθρο Γάμος και αμέσως μετά χορός στη μέση του δρόμου - Γαμπρός, νύφη και κουμπάρα έδωσαν τα ρέστα τους στη Φθιώτιδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα