Γουεμπανιάμα: «Απογοητευτικό για τη Γαλλία το Mundobasket - Θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

13:14 19/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Το ανερχόμενο “αστέρι” της μπασκετικής Γαλλίας και NBAer, Βίκτορ Γουεμπανιαμά, σχολίασε την πορεία των “μπλε” στο Mundobasket 2023, ενώ διαβεβαίωσε την επιθυμία του για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα

παραχώρησε συνέντευξη στο CANAL+ σο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ «Μοναδικός» και μίλησε –μεταξύ άλλων– για εθνική Γαλλίας.

Το No1 pick του NBA Draft 2023 και παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς είδε από τον… καναπέ την ανεπιτυχή προσπάθεια της Γαλλίας στο Mundobasket. «Παρακολούθησα το Μουντομπάσκετ και το αποτέλεσμα ήταν πολύ απογοητευτικό .Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Δεν έχω να κρίνω κάτι γιατί δεν ήμουν στην ομάδα και αγωνιζόντουσαν παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Δεν αλλάζει, όμως, το γεγονός πως μπορούμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Παρίσι του χρόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι μεγάλη ιστορία. Και δεν θα υπάρχει άλλος στόχος εκτός από το χρυσό. Φυσικά και θα είμαι φυσικά παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες» σχολίασε.

Victor Wembanyama : « Je serai bien sûr présent aux JO »
L’ailier-fort des San Antonio Spurs, a confirmé lors d’une conférence de presse sa volonté d’intégrer l’équipe de France pour les Jeux Olympiques.https://t.co/qHbpNrWJut pic.twitter.com/r3F9dbGc2T

— L’ÉQUIPE (@lequipe) September 19, 2023

To άρθρο Γουεμπανιάμα: «Απογοητευτικό για τη Γαλλία το Mundobasket - Θα είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα