Η απίστευτη ανησυχία της Εμίλια Κλαρκ όταν έπαθε ανεύρυσμα: «Φοβόμουν μην απολυθώ από το Game of Thrones»

14:40 1/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Αν ήταν άλλος στη θέση της Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) όταν η Βρετανίδα ηθοποιός υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλου την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη γνωστή σειρά Game of Thrones, θα φοβόταν μην χάσει τη ζωή του.

Η Εμίλια Κλαρκ όμως, είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Η Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έπαθε ανεύρυσμα και αποκάλυψε ότι αυτό που φοβόταν δεν ήταν ο θάνατος, αλλά το ενδεχόμενο να απολυθεί από

το Game of Thrones.

Η Εμίλια Κλαρκ, που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη στον ρόλο της Daenerys Targaryen στην μυθική σειρά Game of Thrones, μίλησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar, με αφορμή τη επικείμενη βράβευση της ως κορυφαία ηθοποιό στα φετινά ετήσια βραβεία του εντύπου για τις Γυναίκες της Χρονιάς.

Η 37χρονη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έκανε αναφορά στην περίοδο που υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου και τόνισε ότι δεν πτοήθηκε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ο μοναδικός της φόβος ήταν να μην της δείξουν την πόρτα της εξόδου από τη σειρά.

«Δεν φοβόμουν τον θάνατο. Φοβόμουν ότι θα με απολύσουν! Αποφάσισα: “Αυτό δεν είναι κάτι που θα με καθορίσει”. Ποτέ δεν ενέδωσα σε κανένα συναίσθημα του τύπου: “Γιατί εγώ;”. Αυτό είναι χάλια», είπε η Εμίλια Κλαρκ.

FROM GAME OF THRONES

Happy Birthday Queen, Emilia Clarke.pic.twitter.com/qLkQqXgrfK

— X.Movies (@rottenlime_site) October 23, 2023

 

Η ηθοποιός τόνισε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την έκανε να αλλάξει τη στάση της για τη ζωή.

«Αν δεν είχα πάθει εγκεφαλική αιμορραγία, μπορεί να είχα μετατραπεί σε μια ανόητη, που θα νόμιζε ότι το καλύτερο πράγμα που της είχε συμβεί είναι ότι ζει στο Χόλιγουντ. Έχω πολύ μεγαλύτερη επίγνωση πλέον του τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει κάτι στη ζωή σου. Δεν ανησυχώ πλέον και για την αποτυχία. Αν κάτι πάει στραβά, πάντα πιστεύω ότι μπορείς να το διορθώσεις. Η αποτυχία πονάει, βέβαια, αλλά μετά μπορείς να κάνεις τα πάντα και να τα αλλάξεις», τόνισε η Emilia Clarke

Η Βρετανίδα πρωταγωνιστεί φέτος στην ταινία «The Pod Generation», στην οποία ήταν και παραγωγός.

To άρθρο Η απίστευτη ανησυχία της Εμίλια Κλαρκ όταν έπαθε ανεύρυσμα: «Φοβόμουν μην απολυθώ από το Game of Thrones» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα