Η Μαρίνα Σάττι απαντά για τα χασμουρητά την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν»

08:04 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Λίγες ώρες μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την αντίδραση της Μαρίνας Σάττι κατά τη συνέντευξη τύπου της Eurovision, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ, η τραγουδίστρια της Ελλάδας θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση.

Με ένα βίντεο που ανέβασε ως story στο Instagram η Μαρίνα Σάττι τόνισε πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν

και σημείωσε πως η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην Eurovision.

H ίδια σημείωσε πως έκανε πρόβες όλη την Παρασκευή (10.5.2024) έχοντας κλειστό το κινητό της και δεν γνώριζε ότι το θέμα είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. 

Σημείωσε πως «δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν» και συνέχισε λέγοντας πως «νομίζω ότι όλες τις ημέρες που είμαστε εδώ και όλη η ελληνική αποστολή έχει φέρει θετική ενέργεια και χαρά».

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/satti.mp4

Κατέληξε λέγοντας πως «είμαστε εδώ για τη μουσική, έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Το χρονικό 

Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Σάττι, να χασμουριέται και να κάνει ότι κοιμάται, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Eurovision και συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ.

Η Μαρίνα Σάττι την ώρα που κάνει δηλώσεις η τραγουδίστρια του Ισραήλ στη Eurovision φαίνεται στο βίντεο να χασμουριέται επιδεικτικά, να κάνει ότι κοιμάται μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια κυρίως αρνητικά από όσους «μοιράστηκαν» το βίντεο αυτό στα social media.

Greece representative singer at Eurovision “falling asleep” whilst Israeli contestant is speaking.

Grow up.

pic.twitter.com/acnPmHV7gw

— Visegrád 24 (@visegrad24) May 10, 2024

Η συμμετοχή του Ισραήλ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούσαν ότι δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει στη φετινή Eurovision εξαιτίας του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας

To άρθρο Η Μαρίνα Σάττι απαντά για τα χασμουρητά την ώρα που μιλούσε η Ισραηλινή τραγουδίστρια: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα