Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει απόψε το «Ζάρι» στον Τελικό της Eurovision - Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πάρτι στη Malmö Arena

06:35 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στον μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024, σήμερα 11 Μαΐου, ρίχνει πάλι η Μαρίνα Σάττι το «Ζάρι», ελπίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας το ραντεβού των 26 φιναλίστ στη Malmö Arena.

Η Μαρίνα Σάττι θα επιδιώξει να επαναλάβει και στον Τελικό της Eurovision

αυτό που έκανε στον Β’ Ημιτελικό της 9ης Μαΐου. Μία άψογη ερμηνεία και εκρηκτική σκηνική παρουσία, μαζί με τους χορευτές που την πλαισιώνουν, απόλυτα συντονισμένους, ρίχνοντας το «Ζάρι» τους στη σκηνή.

Η υποδοχή του τραγουδιού από το κοινό παραμένει εξαιρετικά θερμή και το χειροκρότημα δεν σταματούσε μετά την εμφάνισή της Μαρίνας Σάττι.

Μάλιστα, όπως είπε, και σε live που έκανε η ερμηνεύτρια στο Instagram, είχε πάρα πολύ θετικά σχόλια, ενώ στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στην ίδια πλατφόρμα, όπου ανέβαζαν αποσπάσματα από τις συμμετοχές των χωρών στον Β’ Ημιτελικό, το «Ζάρι» είχε τα περισσότερα likes.

Η Μαρίνα Σάττι ανέφερε πως όση ώρα περίμενε τα αποτελέσματα από τον Β’ Ημιτελικό, προχθές, είχε λίγο άγχος, αλλά τα προγνωστικά ήταν ήδη πολύ θετικά και τελικά πέρασε στον σημερινό Τελικό.

Απόψε η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 12η θέση και η Κύπρος στην 20η.

Επίσης η Λετονία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Εσθονία, η Ελβετία, η Γεωργία, και η Αρμενία ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους και θα τις δούμε επί σκηνής. Συνολικά διαγωνίζονται 26 χώρες.

     View this post on Instagram           

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ο μεγάλος Τελικός της 68ης Eurovision θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, απευθείας, από την ΕΡΤ1, σε σχολιασμό Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου.

To άρθρο Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει απόψε το «Ζάρι» στον Τελικό της Eurovision - Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πάρτι στη Malmö Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα