Μαριάννα Κιμούλη σε Γρηγόρη Αρναούτογλου για Ψυχοκόρες: Υπάρχει πολύ συναίσθημα στη σχέση της Μαρίκας με τον Σώτο

01:22 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Κάθε ιστορία τελειώνει με τον τρόπο που πρέπει, δύσκολα τα πράγματα», είπε η Μαριάννα Κιμούλη για τις «Ψυχοκόρες». Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» και μίλησε για τη δραματική σειρά.

Η Μαριάννα Κιμούλη βρέθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όπως είναι φυσικό μίλησε για τις «Ψυχοκόρες», όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Μαρίκας.

Η ηθοποιός αρχικά ανέφερε ότι μετά τις «Ψυχοκόρες» έχει προτάσεις,

αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το επόμενο στάδιο της καριέρας της.

«Θα ήθελα να παίζω τη Βικτωρία που είναι η κακιά της υπόθεσης και τη Νέλλα. Μου αρέσουν οι σκοτεινοί ρόλοι, δείχνουν πτυχές του εαυτού μας που προσπαθούμε να κρύψουμε. Όλοι έχουμε και τις σκοτεινές μας πλευρές.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που πολύς κόσμος μοιράστηκε μαζί μου εμπειρίες από ψυχοκόρες, πόσο κοντά μας είναι αλλά δεν είχε ειπωθεί αυτή η ιστορία.

Φοβάμαι ότι αριθμός των ψυχοκορών ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που φανταζόμαστε», σημείωσε η Μαριάννα Κιμούλη για τη δραματική τηλεοπτική σειρά.

Κατόπιν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να αποσπάσει spoiler για το φινάλε!

«Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το τέλος κάθε ιστορίας. Η κάθε ιστορία τελειώνει με τον τρόπο που πρέπει, υπάρχει μία κάποια δικαίωση. Θα πω ότι είναι μία σειρά που βασίζεται σε αληθινές ιστορίες, είναι δύσκολα τα πράγματα», αποκρίθηκε σιβυλλικά η «Μαρίκα» του σίριαλ.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/05/ARNAOUTOGLOU_KIMOULI2_16052024.mp4

Η ίδια η πρωταγωνίστρια αρκέστηκε να πει για τον ρόλο της πως, «υπάρχει πολύ συναίσθημα στη σχέση της Μαρίκας με τον Σώτο».

To άρθρο Μαριάννα Κιμούλη σε Γρηγόρη Αρναούτογλου για Ψυχοκόρες: Υπάρχει πολύ συναίσθημα στη σχέση της Μαρίκας με τον Σώτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα