Μαρκέτι: Απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα έχουν τα μέτρα κυβέρνησης για τη βία στα γήπεδα

16:58 31/3/2024 - Πηγή: NewsIt

«Οι ρυθμίσεις του νέου αθλητικού νόμου αποδίδουν! Η συνεργασία με FIFA/UEFA είναι στενή και εποικοδομητική». Αυτό υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε ανάρτησή του, με αφορμή συνέντευξη του αναπληρωτή γενικού γραμματέα της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι, που δημοσιεύεται σήμερα (31/3) στην εφημερίδα “Απογευματινή”.

Ο αξιωματούχος της UEFA χαρακτηρίζει «απόλυτα ικανοποιητικά» τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των μέτρων αντιμετώπισης της βίας,

που ελήφθησαν από την ελληνική κυβέρνηση

Στη συνέντευξή του, ο κ. Μαρκέτι αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το πρόβλημα της βίας είναι υπαρκτό. Και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Ειδικά στην Ελλάδα, όμως, νομίζω ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια να καταπολεμηθεί το πρόβλημα και η πορεία της φετινής σεζόν συνοδεύεται από απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα».

“Απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα” διαπιστώνει ο αναπλ. γγ UEFA Giorgio Marchetti, σε συνέντευξη στην Απογευματινή, για τα μέτρα Κυβέρνησης μας @PrimeministerGR στα γήπεδα Οι ρυθμίσεις του νέου αθλητικού νόμου αποδίδουν! Η συνεργασία με FIFA/UEFA είναι στενή & εποικοδομητική pic.twitter.com/1GMlqt0kmM

— Yiannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) March 31, 2024

Υπογραμμίζει επίσης ότι κανένα στέλεχος της UEFA δεν θεωρεί… βαρίδι την προσπάθεια εύρεσης λύσης στα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και καταλήγει: «Η υποχρέωση της UEFA είναι να στέκεται στο πλευρό και των 55 χωρών-μελών της. Αυτή είναι η μοναδική μας αποστολή: η προώθηση και η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Όχι μόνο δεν θεωρούμε χάσιμο χρόνου την ενασχόλησή μας με χώρες που ζητούν τη βοήθειά μας, όπως η Ελλάδα, αλλά το θεωρούμε καθήκον μας».

To άρθρο Μαρκέτι: Απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα έχουν τα μέτρα κυβέρνησης για τη βία στα γήπεδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρκέτι, Απόλυτα,marketi, apolyta