Ο 32χρονος που δολοφονήθηκε στον Βύρωνα κρυβόταν στο Ντουμπάι - «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει η σύζυγός του στο newsit.gr

14:00 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μέσα σε μία στιγμή είδε τη σύζυγό της να πέφτει θύμα άγριας δολοφονίας σε κεντρικό δρόμο του Βύρωνα, ενώ όλα έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους.

Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου στον Βύρωνα, καθώς το θύμα της δολοφονίας ήταν γνωστό στις αλβανικές αρχές για τη δράση του ως μέλος σπείρας της αλβανικής μαφίας. Ο ίδιος είχε εμπλακεί σε επιθέσεις και σε τουλάχιστον μία δολοφονία το 2021 στην Αλβανία και έκτοτε φαίνεται πως έγινε στόχος αντίπαλης συμμορίας.

Ρεπορτάζ του

Mega αναφέρει ότι ο ίδιος τα τελευταία χρόνια κρυβόταν στο Ντουμπάι, ενώ είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα, ώστε να καταφέρει να δει τη γυναίκα και το παιδί του.

Η σύζυγός τους μίλησε στο newsit.gr λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 32χρονου και εμφανώς σοκαρισμένη σημείωσε πως: «Δεν ήξερα τίποτα, δεν μου είχε πει τίποτα, ήρθε το Μεγάλο Σάββατο για το Πάσχα».

Περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές μαζί του λέγοντας πως: «Ήμουν στο αυτοκίνητο μέσα μαζί του, αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε. Μετά βγήκα έξω από το αυτοκίνητο».

 

Μάλιστα, όσα είπε στη συνέχεια προκαλούν ανατριχίλα, καθώς επιβεβαίωσε πως το ανήλικο παιδί ήταν μπροστά στη δολοφονία του πατέρα της: «Το παιδί τα είδε όλα. Τώρα το έχει η μαμά μου, εγώ μένω στο σπίτι μου. Δεν είμαι καθόλου καλά».

Το χρονικό

Το βράδυ της Πέμπτης ο 32χρονος πήγε μαζί με τη γυναίκα του να πάρουν το παιδί τους από την πλατεία με το αυτοκίνητο. Στάθμευσαν στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, δίπλα στην πλατεία Λαζάρου.

Το παιδί τρέχει προς το αυτοκίνητο, όταν ξαφνικά δύο αναβάτες φορώντας κράνη πλησιάζουν το αυτοκίνητο και ρίχνουν δύο σφαίρες κατά του 32χρονου.

Η σύζυγός του λιποθύμησε, ενώ το παιδί φαίνεται να φώναζε «ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου».

Η γιαγιά του παιδιού έφτασε στο σημείο και το απομάκρυνε, ενώ στο σημείο κατέφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. 

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

To άρθρο Ο 32χρονος που δολοφονήθηκε στον Βύρωνα κρυβόταν στο Ντουμπάι - «Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει η σύζυγός του στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
32χρονος, Βύρωνα, Ντουμπάι - Δεν,32chronos, vyrona, ntoubai - den