Ο διάλογος Κασσελάκη με γυναίκα στην Κηφισιά: «Μα γιατί έχετε τόσο μεγάλο μπουφάν με τόσο ωραίο καιρό;»

17:34 27/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο επικός διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με γυναίκα στην Κηφισιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (26.11.23) στην Κηφισιά, όπου συνομίλησε με πολίτες.

Μάλιστα, εντύπωση έχει προκαλέσει ο μίνι διάλογος που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μία γυναίκα, την οποία ρώτησε, γιατί φοράει «τόσο μεγάλο μπουφάν με τόσο ωραίο καιρό;».

Εκείνη

του απάντησε γιατί είχε κρύο το πρωί, με τον κ. Κασσελάκη να της λέει «έρχονται καλύτερες μέρες»

Ο διάλογος

Στέφανος Κασσελάκης: Μα γιατί έχετε τόσο μεγάλο μπουφάν, με τόσο ωραίο καιρό;
Πολίτης: Γιατί έκανε κρύο όταν φύγαμε από το σπίτι.
Στέφανος Κασσελάκης: Έρχονται καλύτερες μέρες.

 

«Θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε»

Συνεχίζοντας ο κ. Κασσελάκης, συνομίλησε και με νεαρούς για τις σπουδές τους. Μάλιστα όταν έναν από τους νεαρούς του είπε πως θέλει να γίνει γιατρός αλλά θέλει να φύγει από την Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε: «Όχι, όχι θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε, εντάξει;». Μάλιστα είπε στους νεαρούς πως ο ίδιος έχει βρει πλέον αυτό που του δίνει νόημα, κάθε μέρα που ξυπνά.

Στέφανος Κασσελάκης: Τελείωσα λύκειο και μετά έκανα δύο πτυχία συγχρόνως. Το ένα πτυχίο ήταν στα χρηματοοικονομικά και το άλλο πτυχίο στις διεθνείς επιστήμες. Η συμβουλή μου είναι σχετικά απλή. Είναι να κάνεις στη ζωή σου κάτι, το οποίο σου δίνει νόημα, κάθε μέρα που ξυπνάς.
Πολίτης: Οκ. Εσείς το βρήκατε αυτό;
Στέφανος Κασσελάκης: Εγώ τώρα το έχω βρει.
Πολίτης: Μια χαρά
Στέφανος Κασσελάκης: «Και είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που μπορείς να φανταστείς. Άρα αν εσύ θέλεις να είσαι μηχανικός, Μετσόβιο, σου αρέσει αυτό πράγμα, καν’ το. Η Ναταλί μάλλον το έχει βρει με την τεχνολογία και εσύ άμα το βρεις στην ιατρική, γιατί δεν είναι εύκολες οι συνθήκες για τους γιατρούς στην Ελλάδα.
Πολίτης: Καλά δεν στοχεύω Ελλάδα εγώ.
Στέφανος Κασσελάκης: Θα φύγεις έξω; Αυτά πρέπει να αλλάξουν ρε παιδιά. Όχι, όχι θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε, εντάξει;

 

To άρθρο Ο διάλογος Κασσελάκη με γυναίκα στην Κηφισιά: «Μα γιατί έχετε τόσο μεγάλο μπουφάν με τόσο ωραίο καιρό;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκη, Κηφισιά,kasselaki, kifisia