Ο Ολυμπιακός παίρνει και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

10:33 24/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι προσπαθεί να φέρει έναν ακόμα πρώην παίκτη της ομάδας στο… λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ετοιμάζεται να βάλει στη… μηχανή του έναν πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε τη

Euroleague, αγωνιζόμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ με τους «μερένγκες» ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να ενισχύσει την περιφέρειά των Πειραιωτών, με τον Αμερικανό. Η πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό είναι για διετές συμβόλαιο.

Ο Γουίλιαμς-Γκος είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2018-’19, για να ακολουθήσει η μετεγγραφή στους Γιούτα Τζαζ (πλήρωσαν και το buy out στον Ολυμπιακό). Μετά από ένα ενάμιση χρόνο στο ΝΒΑ, ο Αμερικανός επέστρεψε στην Ευρώπη για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος «μέτρησε» 7,4 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά ματς στην Euroleague.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός παίρνει και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος,olybiakos, naitzel gouiliams-gkos