Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Εκτός 12άδας ο Ίγκνας Μπραζντέικις στο sold out ματς του ΣΕΦ

20:20 2/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο θα γίνει σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφηνε εκτός αποστολής τον Ίγκας Μπραζντέικις.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “εξαφάνισαν” τα τελευταία εισιτήρια που

είχαν μείνει απούλητα, για το εντός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ανακοίνωσε sold out, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς για την 18η αγωνιστική στη Euroleague.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε γνωστό, ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς.

Στην 12άδα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τόμας Γουόκαπ αλλά και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με τους Πειραιώτες στη Euroleague. Ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ίγκνας Μπραζντέικις και τον Μιχάλη Λούντζη.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων απαρτίζεται από τους: Γουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Κάνναν, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Πετρούσεβ, Φαλ, Μιλουτίνοφ.

To άρθρο Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Εκτός 12άδας ο Ίγκνας Μπραζντέικις στο sold out ματς του ΣΕΦ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο, Εκτός 12άδας, Ίγκνας Μπραζντέικις, ΣΕΦ,olybiakos – armani milano, ektos 12adas, igknas braznteikis, sef