ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 LIVE: Χαμός στην Τούμπα - Αποβλήθηκαν Τάισον και Μπακασέτας

19:16 14/2/2024 - Πηγή: NewsIt

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στην Τούμπα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δίνουν την πρώτη μάχη τους για πρόκριση στον τελικό του

Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάμεστη Τούμπα και να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου σε μία εβδομάδα.

Από την πλευρά του, το τριφύλλι θέλει να πιστοποιήσει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και να εξασφαλίσει ένα καλό σκορ για τον δεύτερο αγώνα στην έδρα του.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός από το newsit.gr

Μέσα σε διάστημα λιγότερο των τριών εβδομάδων, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται εκ νέου τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος είχε βρει νικητές τους «ασπρόμαυρους» με 2-1, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν – μαζί με την ΑΕΚ – και τον τίτλο στη Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στην κορυφή της κατάταξης, όμως μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ η διαφορά είναι στον ένα βαθμό από το «τριφύλλι» που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες (0-3).

Οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ δείχνουν, μετά τα πρώτα… αναγνωριστικά ματς με τον Τούρκο τεχνικό στον πάγκο τους, να βρίσκουν ρυθμό, ωστόσο πιθανότατα όλα θα λυθούν την επόμενη εβδομάδα (21/2) στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

To άρθρο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 LIVE: Χαμός στην Τούμπα - Αποβλήθηκαν Τάισον και Μπακασέτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός LIVE, Κυπέλλου Ελλάδας,paok – panathinaikos LIVE, kypellou elladas