Παρί Σεν Ζερμέν: Ήττα στο «αντίο» του Κιλιάν Εμπαπέ – Κορεό προς τιμήν του αλλά και αποδοκιμασίες στο γήπεδο

00:12 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν μπροστά στους οπαδούς της, αλλά παρά το δικό του γκολ, η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1 από την Τουλούζ.

Το Παρκ Ντε Πρενς ήταν κατάμεστο για το “αντίο” στον Εμπαπέ, αλλά τα συναισθήματα ήταν… ανάμεικτα, με τους οργανωμένους να τον αποθεώνουν με φοβερό κορεό προς τιμήν του, αλλά μέρος της υπόλοιπης κερκίδας να τον αποδοκιμάζει τόσο στο ξεκίνημα, όσο και μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο

Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα και θα το κάνει ως πρωταθλητής, αφού παρά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Τουλούζ, οι Παριζιάνοι έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο στη Γαλλία.

Mbappé was honored by PSG Ultras in his last game at Parc des Princes. The club did not prepare any tribute for him. pic.twitter.com/ED5WqRfrEP

— CentreGoals. (@centregoals) May 12, 2024

| Kylian Mbappé is loudly booed by PSG fans as his name is announced in the starting lineup.

pic.twitter.com/A5HRenFfk3

— CentreGoals. (@centregoals) May 12, 2024

Ο Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει στο τέλος της σεζόν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος και θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν: Ήττα στο «αντίο» του Κιλιάν Εμπαπέ – Κορεό προς τιμήν του αλλά και αποδοκιμασίες στο γήπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί Σεν Ζερμέν, Ήττα, Κιλιάν Εμπαπέ – Κορεό,pari sen zermen, itta, kilian ebape – koreo