Περικύκλωσαν και λήστεψαν γυναίκα στην Πάτρα - Επίθεση από 3 άντρες για να βουτήξουν την τσάντα της

11:37 5/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα μετά τη ληστεία στην Πάτρα. Οι δράστες την αιφνιδίασαν και της επιτέθηκαν, όταν δεν βρισκόταν κοντά κανείς άλλος…

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες μετά τη ληστεία στην Πάτρα. Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία μετά τα όσα έζησε, αλλά οι τρεις άντρες είχαν προλάβει να απομακρυνθούν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφεραν να βουτήξουν την τσάντα που κρατούσε. Μέσα σε

αυτήν υπήρχαν χρήματα καθώς και προσωπικά της αντικείμενα. Όπως φαίνεται την είχαν βάλει στο στόχαστρο και περίμεναν να τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να της επιτεθούν.

Συναγερμος σήμανε το πρωί της Κυριακής στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα επιτέθηκαν σε γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα στην οδό Κορυτσάς στην Πάτρα, με αποτέλεσμα το θύμα να υποστεί σοκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ άνδρες της οποίας άρχισαν αναζητήσεις στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου , όπου διέφυγαν οι ληστές.

To άρθρο Περικύκλωσαν και λήστεψαν γυναίκα στην Πάτρα - Επίθεση από 3 άντρες για να βουτήξουν την τσάντα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα