Σερένα Γουίλιαμς: Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση του Ντιμιτρόφ στον τελικό του Miami Open και η συνάντηση με τον Σίνερ

10:21 30/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Νίκησαν μπροστά στη “βασίλισσα”! Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Γιανίκ Σίνερ αποτελούν το ζευγάρι του φετινού τελικού στο Miami Open, με την Σερένα Γουίλιαμς να παρακολουθεί τους ημιτελικούς τους.

H Σερένα Γουίλιαμς βρέθηκε το Hard Rock Stadium και παρακολούθησε τον Γιανίκ Σίνερ να επικρατεί του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-0 σετ (6-1, 6-2) στον πρώτο ημιτελικό

του Miami Open και στη συνέχεια τον φίλο της, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να νικάει τον Σάσα Ζβέρεφ με 2-1 (6-4, 6-7 (4), 6-4).

Μάλιστα, η θρυλική τενίστρια πανηγύρισε έντονα κάποιους πόντους του 32χρονου Βούλγαρου τενίστα, ο οποίος επιστρέφει στο top10 της βαθμολογίας της ATP μετά από 5,5 χρόνια!

Μετά το τέλος κάθε ημιτελικού, η Σερένα Γουίλιαμς βρέθηκε κοντά στους δυο φιναλίστ του Miami Open, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές. Φυσικά, το κλίμα ήταν πιο εγκάρδιο με τον καλό της φίλο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Hey Queen

8-time #MiamiOpen champ @serenawilliams in the house! pic.twitter.com/UUe0QS0qBh

Tennis TV (@TennisTV) March 29, 2024

 

When Sinner met Serena@janniksin @serenawilliams #MiamiOpen pic.twitter.com/h4w5zSjHBS

Tennis TV (@TennisTV) March 29, 2024

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv)

Να αναφέρουμε ότι η 42χρονη Αμερικανίδα, κάτοχος 23 Grand Slams τίτλων, είχε αναδειχθεί 8 φορές πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Μαϊάμι και είναι μέχρι και σήμερα η πολυνίκης του θεσμού.

 

To άρθρο Σερένα Γουίλιαμς: Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση του Ντιμιτρόφ στον τελικό του Miami Open και η συνάντηση με τον Σίνερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα