Σταυρούλα Χρυσαειδή: Δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη και τον Κατσούλη και φοβήθηκα την Δαλάκα στο Survivor;

20:50 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Δεν υπήρχε κάποιοι ιδιαίτερο πρόβλημα ή beef» εξηγεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τόσο για την ιδιόρρυθμη σχέση με την πρώην συμπαίκτρια της, Κατερίνα Δαλάκα όσο και για τα όσα ακούστηκαν για την πρόσφατη αποχώρηση της από το Survivor μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι της Κυριακής (19.05.2024) στον ΣΚΑΪ. 

«Στο Twitter

μπορεί να λένε διάφορα, πάντα λένε διάφορα! Εδώ λένε ότι φοβήθηκα κιόλας αγωνιστικά την Κατερίνα και έφυγα γι’ αυτό τον λόγο. Δηλαδή δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη, δεν φοβήθηκα τον Κατσούλη και φοβήθηκα την Κατερίνα. Όχι ότι η Κατερίνα δεν είναι τρομερή παίκτρια, προφανώς, αλλά προφανώς δεν φοβήθηκα κανέναν και δεν με ενδιαφέρει.

Άμα είναι να χάσω, θα χάσω γιατί είναι καλύτεροι οι άλλοι και αυτό δεν με νοιάζει. Σκέψου ότι ήμουν ξαπλωμένη και προσπαθούσα να βολευτώ σε κάποιο σημείο για να μην πονάω» υπογράμμισε, αρχικά, η πρώην παίκτρια των Μπλε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Όταν πέρσι αποχώρησε η Κατερίνα και είχε γίνει όλο αυτό το σκηνικό, λίγο πριν αποχωρήσει, της είπα “ο Μπάρτζης μού είπε ότι ήσουν και συ εκεί”. Δεν έκατσα εγώ να ψάξω αποδείξεις, τα βρήκαν όμως τα παιδιά και η παραγωγή.

Μετά αυτή με διέγραψε από το Instagram, με έκανε unfollow ουσιαστικά, δεν την έκανα εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο και γιατί. Δηλαδή έχει κάνει follow κάποιους άλλους οι οποίοι έκαναν χαμό για να φύγει και εμένα, που δεν έκανα τίποτα, με έκανε unfollow.

Δεν υπήρχε όμως κάποιοι ιδιαίτερο πρόβλημα ή beef. Απλά κάποιες φορές στους αγώνες, επάνω στην ένταση, κάτι θα μου έλεγε και κάτι θα της έλεγα.

  

Φίλες δεν είμαστε, το τελευταίο διάστημα off camera με είχε πλησιάσει λίγο και είχαμε μια πιο καλή επαφή γενικά» δήλωσε, ακόμα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

To άρθρο Σταυρούλα Χρυσαειδή: Δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη και τον Κατσούλη και φοβήθηκα την Δαλάκα στο Survivor; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα