Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή μαζί στην Κρήτη για τα γυρίσματα του Σασμού

15:23 28/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Δέσποινα Βανδή πήγε στην Κρήτη να βρει τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη, και να είναι μαζί του στα γυρίσματα του Σασμού, τα οποία πραγματοποιούνται από την περασμένη Κυριακή (26.11.2023) στο Ρέθυμνο.

Τα γυρίσματα του Σασμού συνεχίζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και γι’ αυτό ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος συμμετέχει στην 3η σεζόν της σειράς, βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Η Δέσποινα Βανδή βρήκε μερικές

ημέρες κενό για να τον επισκεφθεί και να είναι στο πλευρό του, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Το βράδυ της Κυριακής, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γεώργιος Μαρινάκης, πραγματοποίησε τελετή υποδοχής και τιμητική βράβευση των ηθοποιών και των συντελεστών του Σασμού στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πέπης Μπιρλιράκη.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης καθυστέρησε να πάει, καθώς βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τη Δέσποινα Βανδή.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχασε το δείπνο και στο κρητικό γλέντι που παρέθεσε ο δήμαρχος Ρεθύμνης σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Τα γυρίσματα άρχισαν στο χωριό Μαργαρίτες ενώ την Τρίτη έγιναν στην πόλη του Ρεθύμνου και συμμετέχουν οι ηθοποίοι: Βασίλης Μπισμπίκης (Αντρέας), Πηνελόπη Τσιλίκα (Εύα), Γιώργος Γεροντιδάκης (Γιώργος), Νίκος Τσολερίδης (Τηλέμαχος), Στρατής Χατζησταματίου (Μανόλης), Δανάη Παππά (Θοδώρα), Σάντυ Χατζηϊωάννου (Τζένη), Μηνάς Γεωργάκης.

Φωτογραφίες: cretapost.gr

To άρθρο Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή μαζί στην Κρήτη για τα γυρίσματα του Σασμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα