Ζερόμ Καλούτα για Eurovision: «Δεν θεωρούμε ότι ήμασταν αδιάβαστοι»

11:34 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η αυλαία της 68ης Eurovision έκλεισε, το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι ρίχτηκε στη σκηνή της Σουηδίας λαμβάνοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο 11άρι, και η ελληνική αποστολή μαζί με τους σχολιαστές της βραδιάς – Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά  -επέστρεψαν στη χώρα μας.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ζερόμ Καλούτα, απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον ίδιο και τον Θανάση Αλευρά αναφορικά με τον σχολιασμό τους στη φετινή Eurovision.

Ο

Ζερόμ Καλούτα ανέφερε ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και ότι είχαν διαβάσει πολύ περισσότερο από αυτό που φανταζόμαστε.

 «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν επικοδομητική κριτική. Δε θεωρούμε ότι ήμασταν αδιάβαστοι. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, διαβάσαμε πιο πολύ απ’ ότι είχαμε διαβάσει για τις Πανελλήνιες, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Ο άλλος τρόπος, γενικά στη ζωή, δεν είναι κακός, απλά είναι άλλος τρόπος. Όποιος είπε ότι υπήρχε έλλειψη ευφυϊας και χιούμορ, θέλω να πάω σπίτι του να με κάνει πιο έξυπνο»», ανέφερε αρχικά και ερωτηθείς για το αν θα παραμείνουν στην παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού και την ερχόμενη χρονιά, απάντησε: 

«Δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις ακόμα για του χρόνου με την ΕΡΤ, κάποιες καταθέσεις. 

 

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για την αρνητική κριτική που του ασκήθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι μίλησε την ώρα της εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό.

«Έχεις δει ποτέ από τόσο κοντά την Έλενα Παπαρίζου; Δε μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε καταλάθος. Αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα, τεχνικής φύσεως και δικά μας. Εγώ είχα αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό…» απάντησε ο Ζερόμ Καλούτα.

To άρθρο Ζερόμ Καλούτα για Eurovision: «Δεν θεωρούμε ότι ήμασταν αδιάβαστοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα