Οι Έλληνες που προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου με μάσκες χημικού πολέμου και σκυλοτροφές – Ποιοι είναι οι «preppers»

Περιμένουν ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου. Αναμένουν τη μεγάλη καταστροφή, αλλά είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να επιβιώσουν. Αυτοαποκαλούνται «preppers» και περιμένοντας το μοιραίο μαζεύουν τρόφιμα και έχουν προμηθευτεί μάσκες χημικού πολέμου. Τους έλληνες «preppers» συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης, 11/4, ο Αντώνης Σρόιτερ και η κάμερα της εκπομπής, «Αυτοψία».
Φτιάχνουν καταφύγια, έχουν αποθήκες τροφίμων, φαρμάκων, όπλων και εργαλείων και ετοιμάζονται, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν σε κάθε αντιξοότητα. «Είναι η φιλοσοφία της πρόληψης στο κομμάτι της προετοιμασίας για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Η επιβίωση είναι άλλο πράγμα όμως. Όλοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να τους συμβεί τίποτα», επισημαίνουν οι «preppers» και προσθέτουν: «Πρέπει, όμως, να εξηγήσουμε ότι prepper δεν είναι οποιαδήποτε συνωμοσία καταστροφής, κάτι ψεκασμένο. Prepper είναι όποιος προετοιμάζεται να ζήσει μια διαφορετική κατάσταση. Όπως ο στρατός, όπως οι αθλητές». Ένας άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης παρουσίασε στην κάμερα της εκπομπής το σπίτι του, το οποίο, όπως είπε, είναι έτοιμο για οποιαδήποτε καταστροφή. «Εδώ και […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλληνες, – Ποιοι,ellines, – poioi