Εθνικιστικό παραλήρημα Βελόπουλου: Έσκισε αντίγραφο της Συμφωνίας των Πρεσπών – Απειλές για βίντεο Μητσοτάκη και υπουργών

Εθνικιστικό παραλήρημα Βελόπουλου από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε παρέμβασή του εξαπέλυσε ευθείες βολές στην κυβέρνηση για την ασκούμενη εξωτερική πολιτική και κάνοντας σόου έσκισε αντίγραφο της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Κατάντησαν την Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορα των Βαλκανίων», είπε και χαρακτήρισε δουλοπρεπή την στάση του πρωθυπουργού απέναντι στον Ερντογάν, λέγοντας ότι διακατέχεται

από φοβικά σύνδρομα που δεν του επιτρέπουν να ορθώσει ανάστημα και να πει τα μεγάλα «όχι», είπε ότι «η κυβέρνηση ασκεί εξωτερική πολιτική για οίκτο».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε πως «αν υπήρχε μια πραγματικά λαϊκή και αξιοπρεπής κυβέρνηση, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να κάνει».

Τα έβαλε και με τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι είχε από το 2016 στα χέρια του βίντεο που τον εμφάνιζαν να πουλάει βιβλίο με τα χειρόγραφα του Ιησού, αλλά δεν το έπαιξε γιατί ο ίδιος δεν παίζει βρώμικα, όπως άλλοι.

Προειδοποίησε όμως, ότι αν η κυβέρνηση συνεχίσει να παίζει βρώμικα κατά την προεκλογική περίοδο θα βγάλει στη φόρα «δεκάδες βίντεο με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του και τότε θα κάνουμε πάρτι».

Διαβάστε επίσης:

Μύλος στη ΝΔ με τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΥΡΙΖΑ: Διευκρινίσεις Κεχαγιά για Πολάκη, μετά το χθεσινό «άδειασμα» για τα εμβόλια- «Είχε δίκιο ως προς τα μονοκλωνικά»

Κασσελάκης από Ξάνθη: «Η ακρίβεια φτωχοποιεί τον κόσμο με εκθετικό τρόπο» – Συνάντηση με τον Μουφτή Νεζντέν Χεμσερή

Keywords
Τυχαία Θέματα