ΗΠΑ: Δεκάχρονο αγόρι αυτοκτόνησε μετά από ανελέητο bullying στο σχολείο (photos/videos)

Οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, θρηνούν για τον σοκαριστικό θάνατο του παιδιού τους, το οποίο αυτοκτόνησε εξαιτίας ανελέητου bullying που δεχόταν στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Sammy Teusch, ο μαθητής της τετάρτης τάξης στο σχολείο Greenfield Intermediate School στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, δεχόταν bullying ακόμα και λίγες ώρες πριν αποφασίσει να βάλει

τέλος στη ζωή του, στις 5 Μαΐου 2024.

«Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου», δήλωσε ο πατέρας του, Sam Teusch, στο WTHR.

«Έκανα αυτό που κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει, και κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, είναι το μόνο που βλέπω», συμπλήρωσε.

Οι γονείς του Sammy, ο Sam και η Nichole, δήλωσαν ότι απευθύνθηκαν τουλάχιστον 20 φορές στο σχολείο καταγγέλοντας το bullying που δεχόταν ο γιος τους, που ξεκίνησε πέρυσι.

«Στην αρχή τον κορόιδευαν για τα γυαλιά του, στη συνέχεια κορόιδευαν τα δόντια του. Αυτό συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο πατέρας του.

«Τον χτύπησαν στο σχολικό λεωφορείο και τα παιδιά του έσπασαν τα γυαλιά», είπε. «Τηλεφώνησα στο σχολείο και τους είπα: ‘Τι κάνετε γι’ αυτό; Γίνεται όλο και χειρότερο, και χειρότερο, και χειρότερο», δήλωσε ο πατέρας.

Ο επιθεωρητής της σχολικής περιφέρειας, Dr. Harold Olin, αρνήθηκε ότι υποβλήθηκε ποτέ οποιαδήποτε αναφορά εκφοβισμού είτε από τους γονείς είτε από το αγόρι.

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι οι διευθυντές και ο σύμβουλος του σχολείου είχαν τακτικές συζητήσεις με την οικογένεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες επικαλούμενος το απόρρητο.

«Ήξεραν ότι αυτό συνέβαινε», δήλωσε ο πατέρας.

Η μητέρα του αγοριού, Nichole, πιστεύει ότι ο γιος της έδωσε τέλος στη ζωή του επειδή ο συνεχής εκφοβισμός -ιδιαίτερα μετά από ένα περιστατικό σε μια τουαλέτα την περασμένη εβδομάδα- τον έκανε να φοβάται πολύ για να πάει στο σχολείο.

«Ήταν το μικρό μου αγόρι. Ήταν το μωρό μου. Ήταν ο μικρότερος», δήλωσε σπαρακτικά στο WTHR.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα – Δολοφονική «τρέλα» Νετανιάχου: «Αποφεύχθηκε η ανθρωπιστική καταστροφή» – Φεύγουν κατά χιλιάδες από τη Ράφα οι Παλαιστίνιοι (video)

Σλοβακία: Παγκόσμιο σοκ από την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο – Ανέκτησε τις αισθήσεις του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξέμεινε από εφέδρους ο στρατός του Κιέβου – Ζοφερές εκτιμήσεις για τις εξελίξεις (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Δεκάχρονο,ipa, dekachrono