Puerto Cabello P2: Πρωταθλητές… δια πυρός και σιδήρου οι Κοέγιο και Τάπια! (vid)

19:50 1/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Τον τρίτο τους τίτλο στο φετινό Premier Padel Tour πανηγύρισαν οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια. Το Νο1 δίδυμο στον κόσμο χρειάστηκε πολύ κόπο και ιδρώτα για να τα καταφέρει, υπερισχύοντας με 2-6, 6-3, 6-3 των Φεντερίκο Τσινγκότο και Αλεχάνδρο Γκαλάν στον τελικό του Puerto Cabello P2.

Ο τελικός διεκόπη μόλις στο 1-1 του πρώτου σετ (με δύο μπρέικ) λόγω βροχόπτωσης, κρατώντας για περισσότερη από μία ώρα τους παίκτες στα αποδυτήρια. Όταν επέστρεψαν, οι Τσινγκότο και Γκαλάν

εμφανίστηκαν καταιγιστικοί, φτάνοντας με δύο ακόμη μπρέικ στο κλείσιμο του σετ.

Στο δεύτερο και το τρίτο μέρος ο Τάπια πήρε περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, οι Τσινγκότο/Γκαλάν εμφάνισαν μειωμένη απόδοση σε κρίσιμα σημεία και έτσι ήρθε η ολική ανατροπή. Για τους Κοέγιο/Τάπια αυτός ο θρίαμβος τους επιτρέπει να ανοίξουν ακόμη περισσότερη την απόσταση από τους υπόλοιπους στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Από την πλευρά τους, οι Τσινγκότο και Γκαλάν έδωσαν εξαιρετικά δείγματα γραφής στην πρώτη εβδομάδα της συνεργασίας τους. Οι δυο τους βρίσκονται ως δίδυμο στο Νο3 της κατάταξης και σίγουρα έπεισαν πως αγωνιστικά πρέπει να υπολογίζονται ανάμεσα στα φαβορί σε κάθε τουρνουά που συμμετέχουν.

Οι Φεντερίκο Τσινγκότο και Αλεχάνδρο Γκαλάν στην απονομή.

Στις γυναίκες, πρωταθλήτριες στέφθηκαν οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ. Η Αργεντινή με την Ισπανίδα αντιμετώπισαν σκληρή αντίσταση από τις Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Ταμάρα Ικάρδο, υπερισχύοντας εν τέλει με 6-4, 6-3, σε έναν τελικό που διήρκεσε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Για τις Μπρέα/Γκονθάλεθ αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος εντός του 2024, με τις δυο τους να επαληθεύουν έτσι και τον χαρακτηρισμό του φαβορί που τις συνόδευε από την αρχή του τουρνουά. Αντιθέτως, οι Σαλαζάρ/Ικάρδο έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το τρόπαιο στην πρώτη φετινή τους συμμετοχή σε τελικό.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η… αναμνηστική selfie των τεσσάρων πρωταθλητών.

Επόμενος σταθμός της σεζόν θα είναι το Brussels P2 στο Βέλγιο, την εβδομάδα 23-28 Απριλίου.

Τα highlights των τελικών:

The post Puerto Cabello P2: Πρωταθλητές… δια πυρός και σιδήρου οι Κοέγιο και Τάπια! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Puerto Cabello P2, Πρωταθλητές…, Κοέγιο, Τάπια,Puerto Cabello P2, protathlites…, koegio, tapia