Ανδρομάχη: Μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Λιβάνη

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την είδηση.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη συνάδελφό του, με τον ίδιο να απαντά το εξής: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι στα δημοσιεύματα που με θέλουν σε σχέση με την Ανδρομάχη».

Το πρωί της Παρασκευής 13/10 η Ανδρομάχη παραχώρησε

μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη και ερωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη.

«Δεν έχω να πω κάτι για την σχέση μου με τον Γιώργο Λιβάνη, δεν είναι το στιλ μου να σχολιάζω τα προσωπικά μου. Οπότε δεν θα σου πω κάτι συγκεκριμένο για αυτό», απάντησε ευγενικά η Ανδρομάχη.

Επιπρόσθετα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την εμπειρία που έζησε στη σκηνή της Eurovision πριν από δύο χρόνια, όταν συμμετείχε με το κομμάτι «Έλα» για την Κύπρο.

«Δεν με επηρεάζουν αρνητικά τα σχόλια. Την περίοδο της Eurovision έλεγαν για μένα ότι έχω τουπέ και ότι είμαι ξινή. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο σοβαρό και δεν χαζογελάει όλη την ώρα, μπορεί να θεωρήσεις ότι είναι χαζός. Θαυμαστές μού κάνουν συχνά προτάσεις γάμου με δαχτυλίδια, όταν τραγουδάω, αλλά δεν με δίνουν ακόμα οι γονείς μου. Ονειρική μου συνεργασία είναι με τον Γιάννη Χαρούλη», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Δανάη: Εκτός εκπομπής η Δανάη Μπάρκα –Τι συνέβη;

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, ξέρει εκείνη τι έχει συμβεί»

Κατερίνα Ζαρίφη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα