Μάρθα Λαμπίρη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι υπέροχος, είμαστε πολύ δεμένοι»

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης αποτελούν ένα από τα νέα και πολύ όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η σχέση τους μετράει περίπου έναν χρόνο και οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι που συμπορεύονται και μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

Μπορεί στο σίριαλ «Παγιδευμένοι» που συμπρωταγωνιστούν να μην είναι ζευγάρι, ωστόσο στην πραγματική ζωή είναι full in love! Οι δύο ηθοποιοί μετά

από ένα διάστημα που κράτησαν μυστική τη σχέση τους, αποφάσισαν να παραδεχτούν δημόσια ότι είναι μαζί, θέλοντας έτσι να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς να κρύβονται.

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν εκείνος που μίλησε πρώτος για τη σχέση τους σε συνέντευξή του και έπειτα ακολούθησε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Και οι δύο, βέβαια, προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να διαχωρίζουν το προσωπικό από το επαγγελματικό κομμάτι.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μιλάει για τον Πέτρο Λαγούτη

Το βράδυ της Τετάρτης, η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι», στην οποία ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστεί, είχε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν και ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη.

«Ήμασταν ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας, όπως και είμαστε ακόμη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς και ο περίγυρός μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε. Λάμπω να μην λάμπω; Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ με εκνευρίζομαι πιο πολύ, εκείνος είναι υπέροχος», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα