Kendall Jenner: Ποζάρει topless και ανεβάζει τη θερμοκρασία – Η πιο καυτή φωτογράφισή της

23:50 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kendall Jenner άφησε με ανοικτό το στόμα τους θαυμαστές της ως η πρωταγωνίστρια της καλοκαιρινής καμπάνιας της FWRD. Το μοντέλο φόρεσε σειρά μαγιό από τη νέα κολεξιόν και επέδειξε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της διεκδικώντας τον τίτλο της ομορφότερης της οικογένειας Kardashian-Jenner.

Στην πιο καυτή της φωτογράφιση Kendall φόρεσε σειρά αποκαλυπτικών μαγιό, ποζάροντας δίπλα στην πισίνα ή ενώ εισέρχεται σε μια κλασική Porsche.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η φωτογραφία που ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία είναι αυτή που η Kendall ποζάρει topless μέσα στο νερό καρφώνοντας με το βλέμμα της την κάμερα.

Ανάμεσα στα καυτά πλάνα ήταν και ένα με την Kendall να κάθεται στον πάγκο ενός μπάνιου καθώς ένας άνδρας, φαινομενικά γυμνός, έκανε ντους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FWRD (@fwrd)

Η Kendall δημοσίευσε, επίσης, σέξι στιγμιότυπα από την καμπάνια στα Instagram Stories της, κάνοντας tag το brand FWRD και τον φωτογράφο της καμπάνιας Cameron Hammond. Η σταρ της πασαρέλας έχει πολυετή εμπειρία στο μόντελινγκ, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Summer 2024 της Vogue.

Keywords
Τυχαία Θέματα