Τροχαίο στην Πειραιώς: Διασωληνωμένος παραμένει ο 5χρονος, καλύτερα τα αδέλφια του 8 και 10 ετών

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από ΙΧ στην οδό Πειραιώς.

Τα δύο αδελφάκια του 8 και 10 ετών, που τραυματίστηκαν επίσης στο ίδιο τροχαίο, νοσηλεύονται και αυτά στο Παίδων αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της 33χρονης μητέρας των παιδιών καθώς και της 53χρονης γιαγιά τους που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό με κατάγματα στα πόδια. 

Όπως φαίνεται και τα πέντε άτομα τραυματίστηκαν καθώς επιχειρούσαν να διασχίσουν

τον δρόμο σε σημείο χωρίς φανάρι και διάβαση.

Ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε όλη την οικογένεια κινείτο με το αυτοκίνητό του επί της οδού Πειραιώς. Κάποια στιγμή ενδεχομένως να υπήρξε εμπλοκή και κάποιο άλλο αυτοκίνητο μάλλον έκοψε την ορατότητα του οδηγού, σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ο οδηγός προσήχθη την Μ.Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που θα δείξουν το τι ακριβώς συνέβη και είχαμε αυτή την παράθεση των πέντε πεζών σε ένα πολυσύχναστο σημείο στην οδό Πειραιώς.

Related...Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ κατά τη διάρκεια των εορτών του ΠάσχαΜεγάλη Παρασκευή: Φτωχοί και άγιοιΈξοδος του Πάσχα: Με πληρότητες έως 100% πλοία και ΚΤΕΛ - Αυξημένη κίνηση το εθνικό δίκτυο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο, Πειραιώς, Διασωληνωμένος, 5χρονος,trochaio, peiraios, diasolinomenos, 5chronos