Χανιά: Ο 23χρονος Γιάννης "καρφώθηκε" με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο και σκοτώθηκε - "Τη νύχτα του θανάτου μου δε θέλω να νυστάξεις", η μαντινάδα που είχε γράψει

12:22 3/5/2024 - Πηγή: Eirinika
Χανιά: Ο 23χρονος Γιάννης "καρφώθηκε" με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο και σκοτώθηκε - "Τη νύχτα του θανάτου μου δε θέλω να νυστάξεις", η μαντινάδα που είχε γράψειggakisFri, 05/03/2024 - 11:22

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 23χρονος Γιάννης, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία των Χανίων, καθώς σκοτώθηκε οδηγώντας την αγαπημένη του μηχανή.

Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο

όχημα που οδηγούσε 39χρονη στην οδό Κ. Μάνου στα Περιβόλια Χανίων.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων κάτοικος της περιοχής, μια κοπέλα, οδηγός ΙΧ με κατεύθυνση προς το Θέρισο, έβγαλε αριστερό φλας για να στρίψει μπροστά από καφετέρια, όταν έπεσε πάνω της το μηχανάκι που, σύμφωνα με τον ίδιο, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, προς την ίδια κατεύθυνση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να κρατηθεί στη ζωή, ο 23χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε ακόμα: Πως έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε 5 άτομα, ένα 4χρονο παιδί διασωληνώθηκε - «Δεν τους είδα» λέει ο οδηγός (βίντεο)

Η "προφητική" μαντινάδα

"Προφητική" αποδείχθηκε η μαντινάδα που είχε αναρτήσει ο 23χρονος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως λεζάντα σε μία φωτογραφία που απεικονιζόταν με κοντινό του πρόσωπο.

Έγραφε: "Τη νύχτα του θανάτου μου δε θέλω να νυστάξεις. Όσα και αν έχεις δάκρυα για μένα να τα στάξεις!!".

Διαβάστε ακόμα: Πως έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα με την 72χρονη νεκρή: Δύο μηχανές παρέσυραν τη γυναίκα - Η πρώτη τη χτύπησε και την εγκατέλειψε (φωτό & βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/giannis.png?itok=rg4oqUbZ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, 23χρονος Γιάννης, - Τη,chania, 23chronos giannis, - ti