Στέφανος Κασσελάκης με αναπηρικό αμαξίδιο: «Στον σύλλογο «Περπατώ» στην Κομοτηνή, έπαιξα μπάσκετ με τους αθλητές του Ηρόδικου» (φωτό & βίντεο)

Στέφανος Κασσελάκης με αναπηρικό αμαξίδιο: «Στον σύλλογο «Περπατώ» στην Κομοτηνή, έπαιξα μπάσκετ με τους αθλητές του Ηρόδικου» (φωτό & βίντεο)egakiMon, 05/20/2024 - 17:08

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε την Κομοτηνή και πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε τον σύλλογο «Περπατώ».

Εκεί έπαιξε μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Λίγη

ώρα αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ένα βίντεο και κάποιες φωτογραφίες στα social media του, όπου φαίνεται ο ίδιος με αναπηρικό αμαξίδιο και άλλα μέλη του συλλόγου να παίζουν μπάσκετ όλοι μαζί.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε παράλληλα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρίες.

«Στον σύλλογο ‘Περπατώ’ στην Κομοτηνή, έπαιξα μπάσκετ με τους αθλητές του Ηροδότου. Καθημερινά μετά την εργασία τους προπονούνται. Σπάζοντας τα εμπόδια του κράτους. Άνθρωποι με ψυχή, άνθρωποι ορατοί», σημείωσε, κάνοντας αναφορά στη συζήτηση που είχε με τον παραολυμπιονίκη και αρχηγό της ελληνικής αποστολής στους «Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024» Άλεξ Ταξιλδάρη, για το «σπουδαίο κοινωνικό έργο του συλλόγου ‘Περπατώ’ ». «Ένας σύλλογος που υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου, μη συμπεριληπτικού», υπογράμμισε.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης ... Εγώ Αθήνα εσύ Θεσσαλονίκη! Βρήκε χρόνο για την πρεμιέρα του Αργυρού μαζί με τον Τάιλερ (φωτό)

«Μια κυβέρνηση της κενής διαφήμισης. Ο ‘προσωπικός βοηθός’ που διαφήμιζαν δεν έχει επεκταθεί στην περιφέρεια, αφήνοντας τόσους ανθρώπους και τόσες οικογένειες μόνους. Φεύγω με τη δέσμευση ότι όλα αυτά θα αλλάξουν. Με ένα σύγχρονο κράτος που θα παρέχει προστασία σε όλους, για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας », τόνισε ο Στ. Κασσελάκης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

«Κρατάω σαν φυλαχτό αυτό που μου είπε ο Άλεξ για τη συμπεριφορά μας απέναντι στα άτομα με αναπηρία: Just say hi!», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα: Η έκπληξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ναύαρχο Αποστολάκη για τα γενέθλιά του: Τούρτα το «Θωρηκτό Αβέρωφ» - Τι ζήτησε να του τραγουδήσουν (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/27_3.png?itok=dc4b_3xL
Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, Στον, Περπατώ, Κομοτηνή, Ηρόδικου,stefanos kasselakis, ston, perpato, komotini, irodikou